Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία: Οι ΗΠΑ καταφεύγουν στην αντιρωσική ατζέντα για να συγκαλύψουν την αχαλίνωτη διαφθορά του Biden

Ρωσία: Οι ΗΠΑ καταφεύγουν στην αντιρωσική ατζέντα για να συγκαλύψουν την αχαλίνωτη διαφθορά του Biden
Οι Δημοκρατικοί υπό τον Obama επινόησαν την αντιρωσική ατζέντα για να συγκαλύψουν την τεράστια διαφθορά των Biden κατήγγειλε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών
Σχετικά Άρθρα
Η αντιρωσική ατζέντα χρησιμοποιείται από την Ουάσιγκτον ως προπέτασμα καπνού για να καλυφθεί η διαφθορά του προέδρου των ΗΠΑ Joe Biden δήλωσε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Maria Zakharova μιλώντας στο περιθώριο του Ανατολικού Οικονομικού Φόρουμ (EEF).
«Υπάρχει μία μάχη για την εξουσία, υπάρχει μια συγκάλυψη τρομερής, κολοσσιαίας, διαφθοράς σε παγκόσμια κλίμακα.
Τορπιλίζονται οι πολιτικοί αντίπαλοι.
Υπάρχει αντίθεση με τις αρχές και τα διάφορα σκέλη αυτής της κυβέρνησης στην έρευνα αυτών των ίδιων για εγκληματικές πράξεις, τις οποίες ανέφερα.
Αυτό συμβαίνει εκεί», είπε η Zakharova όταν ρωτήθηκε εάν η έρευνα του Κογκρέσου για την πιθανή παραπομπή του Biden θα μπορούσε να επηρεάσει τη θέση των ΗΠΑ για την Ουκρανία.
Η Zakharova σημείωσε ότι οι ΗΠΑ χρησιμοποιούν τη ρωσοφοβική ατζέντα για διάφορους σκοπούς.
«Και αυτή η αντιρωσική ατζέντα, η οποία αναπτύχθηκε από τους Δημοκρατικούς υπό τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Barack Obama, ο οποίος για δύο θητείες εξάντλησε την κοινωνία τους με αυτές τις ανοησίες.
Αυτή η αντιρωσική, ρωσοφοβική ατζέντα χρειάζεται για δύο σκοπούς: πρώτον - για να καλύψει τα γεγονότα της αχαλίνωτης διαφθοράς.
Και δεύτερον - να δημιουργήσει ένα είδος μετώπου ομοϊδεατών για την αντιμετώπιση της ρωσικής απειλής.
Αυτό συμβαίνει εκεί», πρόσθεσε.
«Και τι μορφές θα πάρει, με ποιον, πώς θα πολεμηθεί, τι θα κάνει το Κογκρέσο;
Όσο πλησιάζουν οι εκλογές (2024), τόσο περισσότερο συνειδητοποιούμε ότι πρόκειται για το μικρότερο από τα δύο κακά», συνόψισε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης