Τελευταία Νέα
Διεθνή

Το περιεχόμενο των συνομιλιών Putin – Kim θα μείνει μυστικό για καιρό, υπεγράφησαν ιδιαίτερα «ευαίσθητες» συμφωνίες

Το περιεχόμενο των συνομιλιών Putin – Kim θα μείνει μυστικό για καιρό, υπεγράφησαν ιδιαίτερα «ευαίσθητες» συμφωνίες
Τα...ευαίσθητα ζητήματα της συνάντησης δεν θα δημοσιοποιηθούν
Σχετικά Άρθρα
Το περιεχόμενο των συνομιλιών μεταξύ του Ρώσου προέδρου Vladimir Putin και του ηγέτη της Βόρειας Κορέας Kim Jong Un μπορεί να παραμείνει μυστικό προς το παρόν, δήλωσε ο Alexander Vorontsov, επικεφαλής του Τμήματος Κορέας και Μογγολίας στο Ινστιτούτο Ασιατικών Σπουδών της Ρωσικής Ακαδημίας Επιστημών.
«Τα επίσημα αποτελέσματα που έχουν ανακοινωθεί είναι αρκετά λακωνικά.
Παρουσιάστηκαν σε λακωνική μορφή. Για το λόγο αυτό, μπορούμε να υποθέσουμε ότι το κύριο μέρος των διαπραγματεύσεων έγινε με κλειστό τρόπο.
Όπως είχε ανακοινωθεί τόσο από πριν, τα ευαίσθητα ζητήματα που θα συζητιούνταν δεν προορίζονταν για δημοσιοποίηση.
Νομίζω ότι είναι λογικό να υποθέσουμε ότι έτσι συνέβησαν όλα και ότι οι περισσότερες από τις συμφωνίες που επιτεύχθηκαν παρέμειναν και θα παραμείνουν μυστικές για την ώρα», είπε.
Ο αναλυτής σημείωσε επίσης ότι το πρόγραμμα των συνομιλιών «ήταν ουσιαστικά πλούσιο και μη τυποποιημένο».
Επέστησε την προσοχή στην επίσκεψη του ηγέτη της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κορέας (ΛΔΚ) στο Διαστημικό λιμάνι Vostochny και πρόσθεσε ότι ο Λευκορώσος πρόεδρος Alexander Lukashenko ήταν ο μοναδικός ξένος ηγέτης που είχε δεχτεί νωρίτερα στη διαστημική εγκατάσταση.
«Αυτές είναι επίσης εύγλωττες ενδείξεις εμπιστοσύνης και σχέσεων καλής γειτονίας μεταξύ της Ρωσίας και της ΛΔΚ, με στόχο την επέκταση και την ενίσχυση της συνεργασίας σε διάφορους τομείς, συμπεριλαμβανομένων των στρατιωτικών-τεχνικών και του διαστήματος», τόνισε ο Vorontsov.
Σχετικά με τη συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών στον οικονομικό τομέα, ο εμπειρογνώμονας είπε ότι «ο ηγέτης της ΛΔΚ έφερε μαζί του μια πολύ μεγάλη ομάδα ανώτατων αξιωματούχων, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που εκπροσωπούν το οικονομικό τμήμα της κυβέρνησης».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης