Τελευταία Νέα
Διεθνή

Thierry Baudet (FVD Ολλανδίας): «Τρομερά ηλίθιο» - Αποκαλύφθηκε η «μυστική βοήθεια» των ΗΠΑ στη Ρωσία

Thierry Baudet (FVD Ολλανδίας): «Τρομερά ηλίθιο» - Αποκαλύφθηκε η «μυστική βοήθεια» των ΗΠΑ στη Ρωσία
"Η κατάσταση βοηθά τη Ρωσία να σχηματίσει μια εναλλακτική ένωση στον κόσμο. Γενικά, είναι τρομερά ανόητ"», είπε ο Thierry Baudet
Οι Ηνωμένες Πολιτείες, ενεργώντας ενάντια στα συμφέροντά τους στην Ουκρανία, βοηθούν τη Ρωσία να οικοδομήσει μια εναλλακτική συμμαχία στον κόσμο τόνισε ο αρχηγός του ολλανδικού κόμματος Φόρουμ για τη Δημοκρατία (FVD), Thierry Baudet, σε συνέντευξή του στο σερβικό έντυπο Novi Standard.
«Έτσι, η αμερικανική αυτοκρατορία επιταχύνει την κατάρρευση της αμερικανικής κυριαρχίας στον κόσμο και η ένοπλη σύγκρουση στην Ουκρανία είναι ένα τέλειο παράδειγμα αυτού.
Αυτή η σύγκρουση δεν είναι προς το συμφέρον των Ηνωμένων Πολιτειών, ούτε προς το συμφέρον της Ευρώπης, ούτε προς το συμφέρον των Ουκρανών.
Εξάλλου, χιλιάδες Ουκρανοί πολίτες πεθαίνουν εκεί κάθε μέρα.
Η κατάσταση βοηθά τη Ρωσία να σχηματίσει μια εναλλακτική ένωση στον κόσμο.
Γενικά, είναι τρομερά ανόητο», είπε ο Thierry Baudet.
Εξήγησε ότι η αμερικανική αυτοκρατορία, που σχηματίστηκε μετά το 1945, έχει χάσει την αληθινή της πορεία και έχει χάσει όλες τις κατευθυντήριες γραμμές της.
Ο πολιτικός πρόσθεσε ότι εξαιτίας αυτού, οι Ηνωμένες Πολιτείες εργάζονται εναντίον των συμφερόντων τους και επιταχύνουν την κατάρρευση της αμερικανικής κυριαρχίας στον κόσμο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης