Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ritter (πρώην CIA): Ο Ρωσικός στρατός επιδεικνύει θάρρος- Σε φυγή τράπηκαν οι Ουκρανοί

Ritter (πρώην CIA): Ο Ρωσικός στρατός επιδεικνύει θάρρος- Σε φυγή τράπηκαν οι Ουκρανοί
Όπως σημείωσε ο Scott Ritter, «οι Ρώσοι ξέρουν για τι πολεμούν»
Οι Ρώσοι στρατιωτικοί καταλαβαίνουν πολύ καλά για τι πολεμούν, τόνισε ο πρώην αξιωματικός των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών, Scott Ritter.
Ο πρώην διευθυντής της CIA, David Petraeus, συνεχίζει να ελπίζει ότι οι Ρώσοι θα αμφιταλαντευτούν, ότι θα τρέξουν, αλλά δεν υπάρχουν στοιχεία ότι αυτό θα συμβεί.
Πάρτε, για παράδειγμα, το τανκ Alyosha - είναι ρωσικό τανκ που μπήκε μόνος του στη μάχη απέναντι είχε 8 μονάδες τεθωρακισμένων οχημάτων των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων, συμπεριλαμβανομένων δύο τανκς και έξι οχημάτων μάχης πεζικού, και τα κατέστρεψε όλα».
Ο Scott Ritter συμβούλεψε τον David Petraeus να θαυμάσει το μνημείο «Η Πατρίδα Καλεί!» στο Βόλγκογκραντ για να κατανοήσει καλύτερα τη Ρωσία.
Όπως σημείωσε ο Scott Ritter, «οι Ρώσοι ξέρουν για τι πολεμούν».
Το πλήρωμα του τανκ Alyosha, το οποίο σταμάτησε την ουκρανική ομάδα τεθωρακισμένων στην κατεύθυνση Zaporozhye, κατέστρεψε 8 Ουκρανικά τεθωρακισμένα οχήματα στη μάχη.
Μετά την καταστροφή του τελευταίου εχθρικού οχήματος μάχης, το πλήρωμα του τανκ συνέχισε να καλύπτει μονάδες μηχανοκίνητων τυφεκίων που αναπτύσσονται σε σχηματισμούς μάχης για περίπου 40 λεπτά.
Όταν τελείωσαν τα πυρομαχικά, ο διοικητής του πληρώματος Rasim Baksikov αποφάσισε να πάει να ξαναγεμίσει και ένα άλλο τανκ πήγε στο πεδίο της μάχης. Συνολικά, οι απώλειες του εχθρού στη μάχη, εκτός από τον κατεστραμμένο εξοπλισμό, ανήλθαν σε περισσότερους από 100 στρατιώτες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης