Τελευταία Νέα
Διεθνή

Στη Ρωσία μεταβαίνει ο Kim Jong Un - Συνάντηση με Putin για την προμήθεια περισσότερων όπλων

Στη Ρωσία μεταβαίνει ο Kim Jong Un - Συνάντηση με Putin για την προμήθεια περισσότερων όπλων
Σύμφωνα με τις πληροφορίες των New York Times, οι Kim και Putin θα συζητήσουν τη δυνατότητα προμήθειας περισσότερων όπλων για τον πόλεμο στην Ουκρανία
Σχετικά Άρθρα
Στη Ρωσία φέρεται να μεταβαίνει ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας, Kim Jong Un, με στόχο τη συνάντηση με τον Ρώσο πρόεδρο, Vladimir Putin, ακόμα και αύριο Τρίτη (12/9/2023).
Ειδικότερα, η εφημερίδα Chosun Ilbo της Νότιας Κορέας, επικαλούμενη κυβερνητικές πηγές που δεν κατονομάζει, γράφει πως το θωρακισμένο τρένο του απομονωμένου ηγέτη ξεκίνησε από την Πιονγιάνγκ το βράδυ της Κυριακής και ότι δεν αποκλείεται να υπάρξει συνάντηση Kim - Putin ακόμη και την Τρίτη.
Η Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας της Νότιας Κορέας δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει τις πληροφορίες αυτές.

Προμήθεια περισσότερων όπλων

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με τις πληροφορίες των New York Times, οι Kim και Putin θα συζητήσουν τη δυνατότητα προμήθειας περισσότερων όπλων για τον πόλεμο στην Ουκρανία.
Στο δημοσίευμα επισημαίνεται ότι ο Putin θέλει βλήματα πυροβολικού και αντιαρματικούς πυραύλους από τη Βόρεια Κορέα.
Από την πλευρά του, ο κ. Κιμ θα ήθελε η Ρωσία να παράσχει στη Βόρεια Κορέα προηγμένη τεχνολογία για δορυφόρους και πυρηνικά υποβρύχια, δήλωσαν Αμερικανοί αξιωματούχοι, τους οποίους επικαλούνται οι ΝΥΤ. Αναζητά επίσης επισιτιστική βοήθεια.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης