Τελευταία Νέα
Διεθνή

M. Zakharova: Οι Ουκρανοί επιτέλους κατάλαβαν πως αυτός ο πόλεμος τους υπερβαίνει - Πρόκειται για σύγκρουση με τη Δύση

M. Zakharova: Οι Ουκρανοί επιτέλους κατάλαβαν πως αυτός ο πόλεμος τους υπερβαίνει - Πρόκειται για σύγκρουση με τη Δύση
«Η ουκρανική ηγεσία έχει συνειδητοποιήσει ότι είναι εργαλείο της Δύσης» τονίζει η Zakharova απαντώντας στον γραμματέα του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας και Άμυνας της Ουκρανίας
Η Ουκρανία έχει αρχίσει να συνειδητοποιεί ότι είναι το εργαλείο της Δύσης για την αποκατάσταση της νεοαποικιακής εξάρτησης, δήλωσε την Τετάρτη η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Maria Zakharova.
Σχολιάζοντας την τοποθέτηση του Oleksiy Danilov, γραμματέα του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας και Άμυνας της Ουκρανίας, ότι ο τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος έχει ήδη ξεκινήσει και «όλα είναι πολύ πιο περίπλοκα» από τη σύγκρουση μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας, η Zakharova έδωσε τη δική της απάντηση στο Telegram: «Επιτέλους το "έπιασαν"».
«Τελικά, ακόμη και «οι εκλεκτοί» το κατάλαβαν... κατάλαβαν ότι δεν πρόκειται για μια ρωσο-ουκρανική σύγκρουση, αλλά μια παγκόσμια προσπάθεια της Δύσης να επιστρέψει τον κόσμο στην αποικιακή εξάρτηση», τόνισε με νόημα η Ρωσσίδα διπλωμάτισσα.
Σύμφωνα με τη Zakharova, ο απώτερος στόχος της Δύσης είναι να διατηρήσει τον έλεγχο των παγκόσμιων πόρων και του πλούτου που δεν της ανήκουν.
Είπε ότι τα λόγια του Danilov μπορεί να σημαίνουν ότι «η ουκρανική ηγεσία έχει συνειδητοποιήσει ότι είναι εργαλείο της Δύσης».
"Ρωτήστε τον Danilov τι κρύβεται πίσω από αυτό το "όλα είναι πολύ πιο περίπλοκα"; Είναι μια εικόνα για τον ρόλο της Ουκρανίας σε αυτήν την ιστορική εποχή;" ρώτησε η Ζakharova.
Μιλώντας στο Φόρουμ για την Ασφάλεια του Κιέβου στο Κίεβο νωρίτερα την ίδια μέρα, ο Danilov από την πλευρά του επεσήμανε ότι είναι "μεγάλο λάθος" αν κάποιος πιστεύει ότι ο τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος δεν έχει ξεκινήσει.
«Έχει ήδη ξεκινήσει, κράτησε για ένα συγκεκριμένο διάστημα στην υβριδική περίοδο και τώρα έχει μπει στην ενεργό φάση», συμπλήρωσε ο Ουκρανός αξιωματούχος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης