Τελευταία Νέα
Διεθνή

Βρετανοί αναλυτές: Σοβαρή έλλειψη προσωπικού σε επίπεδο ταγμάτων και ταξιαρχιών στις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας

Βρετανοί αναλυτές: Σοβαρή έλλειψη προσωπικού σε επίπεδο ταγμάτων και ταξιαρχιών στις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας
Οι ειδικοί της RUSI επισημαίνουν ότι η εκπαίδευση του προσωπικού θα πρέπει να πραγματοποιείται σύμφωνα με τη δομή που υπάρχει στις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας και όχι σύμφωνα με τις μεθόδους του ΝΑΤΟ
Οι δυσκολίες στην αναγνώριση ναρκοπεδίων και η έλλειψη προσωπικού σε επίπεδο τάγματος και ταξιαρχίας περιορίζουν τις δυνατότητες για αντεπίθεση από τα ουκρανικά στρατεύματα αναφέρει έκθεση που δημοσιεύθηκε από το Βρετανικό Βασιλικό Ινστιτούτο Ηνωμένων Πολιτειών (RUSI).
"Ένας από τους βασικούς περιορισμούς στην ικανότητα χρήσης ή διατήρησης μιας επιθετικής ώθησης είναι η βαθιά αναγνώριση των ναρκοπεδίων", αναφέρει η έκθεση. "Ένας άλλος περιοριστικός παράγοντας στις τακτικές επιχειρήσεις της Ουκρανίας είναι το ανθρώπινο δυναμικό σε επίπεδο τάγματος και ταξιαρχίας."
Την ίδια στιγμή, οι ειδικοί της RUSI επισημαίνουν ότι η εκπαίδευση του προσωπικού θα πρέπει να πραγματοποιείται σύμφωνα με τη δομή που υπάρχει στις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας και όχι σύμφωνα με τις μεθόδους του ΝΑΤΟ.
To think tank σημείωσε επίσης τον πολύ αργό ρυθμό της ουκρανικής αντεπίθεσης, που επιτρέπει στις ρωσικές δυνάμεις να «επανέρχονται». Η έκθεση σημειώνει επίσης μεγάλες απώλειες εξοπλισμού από τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης