Τελευταία Νέα
Διεθνή

Γερμανία: Τραυματίστηκε ο καγκελάριος Scholz - Έπεσε ενώ έκανε τζόγκινγκ - Χαμός στα σχόλια για την εμφάνιση - πειρατή

Γερμανία: Τραυματίστηκε ο καγκελάριος Scholz - Έπεσε ενώ έκανε τζόγκινγκ - Χαμός στα σχόλια για την εμφάνιση - πειρατή
"Όποιος έχει τη ζημιά... Ανυπομονώ να δω τα memes. Ευχαριστώ για τις καλές ευχές, φαίνεται χειρότερο απ' ό,τι είναι!" έγραψε με χιούμορ o Olaf Scholz για τον τραυματισμό του
Ο καγκελάριος της Γερμανίας Olaf Scholz έπεσε ενώ έκανε τζόκινγκ το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου και υπέστη μώλωπες και εκδορές στο πρόσωπό του. Εξαιτίας του τραυματισμού του, ακυρώθηκε προεκλογική εκδήλωση την Κυριακή.
Το πρωί της Δευτέρας 4/9, ο Olaf Scholz έκανε ανάρτηση στο Twitter, προκειμένου να καθησυχάσει τους Γερμανούς πολίτες για την κατάστασή του.
Ειδικότερα, το ατύχημα φέρεται να συνέβη το Σάββατο, κατά τη διάρκεια άθλησης στον τόπο διαμονής του, στο Πότσνταμ. Η γερμανική εφημερίδα "Bild", επικαλούμενη έμπιστο πρόσωπο, ανέφερε ότι το δεξί του μάτι είχε πρηστεί σοβαρά. Ένας γιατρός εξέτασε τα τραύματα και δεν διαπίστωσε περαιτέρω ζημιές.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Olaf Scholz σκόνταψε και έχασε την ισορροπία του, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο πρόσωπο. Να σημειώσουμε ότι ο Γερμανός καγκελάριος συνοδεύεται πάντα από σωματοφύλακες όταν κάνει τζόκινγκ, οι οποίοι κατάφεραν να τον βοηθήσουν γρήγορα.
Για να καθησυχάσει την ανησυχία των Γερμανών πολιτών για την κατάσταση της υγείας του, ο Γερμανός καγκελάριος ανέβασε μια ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter, με μια φωτογραφία με "πειρατικό" κάλυμμα στο δεξί μάτι του.
"Όποιος έχει τη ζημιά... Ανυπομονώ να δω τα memes. Ευχαριστώ για τις καλές ευχές, φαίνεται χειρότερο απ' ό,τι είναι!" έγραψε με χιούμορ o Olaf Scholz για τον τραυματισμό του.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης