Τελευταία Νέα
Διεθνή

Νέος χαμός στη Φινλανδία: Μπελάδες για τον διάδοχο της Marin με ντοκουμέντα «φωτιά» - Οι σκανδαλώδεις φωτογραφίες

Νέος χαμός στη Φινλανδία: Μπελάδες για τον διάδοχο της Marin με ντοκουμέντα «φωτιά» - Οι σκανδαλώδεις φωτογραφίες
Όσοι είδαν τη φωτογραφία τον κατηγόρησαν για μισογυνισμό ενώ άλλοι αναρωτήθηκαν αν βρισκόταν τότε υπό την επήρεια ναρκωτικών

Νέα μπλεξίματα φαίνεται πως θα έχει ο διάδοχος της Marin στην ηγεσία του Σοσιαλιστικού Κόμματος Φινλανδίας, Antti Lindman μετά από μια σειρά από... περίεργα καρέ που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.
Οι φωτογραφίες είναι από το παρελθόν του Antti Lindman το περιεχόμενό τους ωστόσο προκαλεί ερωτηματικά, καθώς παραπέμπει σε όργια, πάρτι με ναζιστικό περιεχόμενο, όπλα και ναρκωτικά.
Σε μία από αυτές εμφανίζεται γυμνός μαζί με άλλους γυμνούς άντρες να κρατάει όπλο, κάποιοι εκ των οποίων κάνουν τον ναζιστικό χαιρετισμό, σε άλλες φαίνεται να είναι υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών, ενώ δεν λείπουν και αυτές με σεξιστικό περιεχόμενο.
Συγκεκριμένα, ο Lindman φαίνεται σε να διασκεδάζει σε ένα πάρτι έχοντας μπροστά του και στο ύψος της μέσης του μια κοπέλα.
Όσοι είδαν τη φωτογραφία τον κατηγόρησαν για μισογυνισμό ενώ άλλοι αναρωτήθηκαν αν βρισκόταν τότε υπό την επήρεια ναρκωτικών.
Τις φτρογραφίες σχολιάζει η Bild, γράφοντας: «Το άσχημο παρελθόν τον ηγετών των Σοσιαλιστών της Φινλανδίας», κανοντας ταυτόχρονα και μια μομφή στην πρώην πρωθυπουργό της Φινλανδίας μετά από βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας με τη Sana Marin να διασκεδάζει έξαλλα σε πάρτι.
Σε μία από αυτές, ο νέος ηγέτης των Φιλανδών Σοσιαλιστών ποζάρει δίπλα σε άλλους τέσσερις άνδρες.
Όλοι τους φοράνε σκούφους του Άγιου Βασίλη και κουκούλες full face με δύο εξ αυτών να κρατάνε όπλα και άλλους δύο να κάνουν τον ναζιστικό χαιρετισμό.
Ο ίδιος ο Lindman αφού οι φωτογραφίες αναρτήθηκαν στις αρχές Ιουλίου στα social media, παραδέχθηκε ότι είναι ένας από τους πέντε νέους και συγκεκριμένα αυτός που είναι στην πάνω αριστερή άκρη της φωτογραφίας. «Είμαι αυτός που κρατάει ένα πλαστικό όπλο στα χέρια μου» δήλωσε στην εφημερίδα Italehti στις 5 Ιουλίου διευκρινίζοντας ότι όλα συνέβησαν σε χριστουγεννιάτικο πάρτι συμμαθητών ως «ευχαριστώ» σε όλους όσοι βοήθησαν στα γυρίσματα μιας ταινίας μικρού μήκους στην οποία συμμετείχε και ο ίδιος.
Αυτό που έχει δημιουργήσει τα περισσότερα ερωτηματικά είναι οι ναζιστικοί χαιρετισμοί. Αναφορικά με αυτό, ο Λίντμαν δήλωσε στην ίδια εφημερίδα ότι «προφανώς το παρατράβηξαν με αυτή την κίνηση. Δεν ήμουν ποτέ οπαδός των Ναζί, ούτε είμαι και τώρα. Έστω και έτσι, όμως, δεν θα έπρεπε να είμαι μαζί με νεοναζί λόγω της ιδεολογίας μου».
Για την φωτογραφία με την κοπέλα που είναι μπροστά του σκυμμένη στο ύψος της μέσης του, ο Lindman διαβεβαίωσε ότι δεν έχει κάνει ποτέ χρήση ναρκωτικών ενώ δήλωσε ντροπιασμένος από τις κατηγορίες για μισογυνισμό. «Μπορώ να πω ότι δεν είμαι και πολύ υπηρήφανος για τη στάση μου σε πολλές φωτογραφίες» πρόσθεσε μετά τις αντιδράσεις.
Σύμφωνα με τον Lindman οι φωτογραφίες αυτές από το 1999 έως το 2009, οι οποίες αναρτήθηκαν σε διαδικτυακό φόρουμ και πλέον δεν είναι διαθέσιμες, «δεν προορίζονταν για δημοσιοποίηση».
Ο ίδιος υποστήριξε, τέλος, ότι είχε ζήτησει πριν από χρόνια από τον διαχειριστή του φόρουμ να αφαιρέσει τα επίμαχα καρέ ωστόσο εκείνος το έκανε μόλις ξέσπασε το σκάνδαλο.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης