Τελευταία Νέα
Διεθνή

Apty Alaudinov (Ειδικές δυνάμεις Akhmat): Το 70% των οπλικών συστημάτων της Δύσης έχει καταστραφεί

Apty Alaudinov (Ειδικές δυνάμεις Akhmat): Το 70% των οπλικών συστημάτων της Δύσης έχει καταστραφεί
«Σήμερα, μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι το 60% έως 70% του εξοπλισμού που στάλθηκε στις ουκρανικές δυνάμεις έχει καταστραφεί», είπε ο Alaudinov
Σχετικά Άρθρα
Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας έχουν ήδη χάσει περίπου το 70% του στρατιωτικού εξοπλισμού που παρείχε η Δύση, δήλωσε ο Apty Alaudinov, διοικητής της μονάδας ειδικών δυνάμεων Akhmat και αναπληρωτής διοικητής του 2ου Σώματος Στρατού της Λαϊκής Πολιτοφυλακής της Λαϊκής Δημοκρατίας του Luhansk (LPR).
«Σήμερα, μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι το 60% έως 70% του εξοπλισμού που στάλθηκε στις ουκρανικές δυνάμεις έχει καταστραφεί», είπε ο Alaudinov, λέγοντας ότι μεγάλες ποσότητες υλικού που προμήθευσε η Δύση έχουν καταστραφεί σε ρωσικές νάρκες ή έχουν χτυπηθεί από πυραύλους και πυροβολικό.
Σύμφωνα με τον ίδιο, ένα τέτοιο αποτέλεσμα φαίνεται «ακριβώς στο πεδίο της μάχης».
«Το Aidar τάγμα εφόδου της Ουκρανίας ή οι Azov παραστρατιωτική ομάδα που, όπως λένε, έχουν περάσει χρόνια προετοιμασιών για να πολεμήσουν εναντίον των ρωσικών δυνάμεων αποδεικνύεται, επανασυναρμολογημένες μονάδες που ενώνονται με μαχητές από διάφορες μονάδες.
Και το γεγονός ότι παραδίδονται εύκολα δείχνει ότι έχουν χάσει το αρχικό κέφι που είχαν, δεν έχουν πλέον εφεδρείες ή όπλα», σημείωσε ο Alaudinov.
«Κρίνοντας από τον τρόπο με τον οποίο η Ουκρανία ξοδεύει το ανθρώπινο δυναμικό και τον εξοπλισμό της, σύντομα θα αντιμετωπίσει ένα άλλο Μαϊντάν (ο όρος «Μαϊντάν» επινοήθηκε λόγω της εξέγερσης στην κεντρική Πλατεία Ανεξαρτησίας του Κιέβου ή το Μαϊντάν Νεζαλεζνόστι),
Κατά τον Apty Alaudinov ο κόσμος «έχει σιγά σιγά αφυπνιστεί στην πραγματικότητα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης