Διεθνή

Οι Ρώσοι απέτρεψαν ουκρανική απόβαση στην Κριμαία, κατέρριψαν drones

Οι Ρώσοι απέτρεψαν ουκρανική απόβαση στην Κριμαία, κατέρριψαν drones
Οι ρωσικές δυνάμεις κατέρριψαν ουκρανικά drones και πάνω από τη ρωσική επαρχία του Kursk
Στην αποτροπή απόβασης ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων στην δυτική Κριμαία προχώρησαν νωρίτερα σήμερα Δευτέρα 4/9 τα ξημερώματα οι ρωσικές δυνάμεις, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας.
«Τις πρώτες πρωινές ώρες, στο βορειοδυτικό τμήμα της Μαύρης Θάλασσας (...) αεροσκάφη της αεροπορίας ναυτικού του στόλου της Μαύρης Θάλασσας κατέστρεψαν τέσσερα ταχύπλοα «Willard Sea Force» αμερικανικής κατασκευής που μετέφεραν αποβατικές ομάδες των ένοπλων δυνάμεων της Ουκρανίας κινούμενα προς την κατεύθυνση του ακρωτηρίου Tarkhankut, στο δυτικό τμήμα της χερσονήσου της Κριμαίας» αναφέρει στην ανακοίνωση του το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.
Επιπλέον, οι Ρώσοι ανακοίνωσαν πως κατέρριψαν ουκρανικά drones στον εναέριο χώρο της Κριμαίας καθώς και της ρωσικής επαρχίας Kursk που συνορεύει με την Ουκρανία.
«Περίπου στη 01:00 τα ξημερώματα, ουκρανικά drones καταστράφηκαν πάνω από τη Μαύρη Θάλασσα κοντά στη χερσόνησο της Κριμαίας και πάνω από την περιφέρεια Kursk από συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας» επισημαίνει το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.
Υπενθυμίζεται πως το περασμένο Σάββατο 2/9, η Μόσχα ανέφερε πως κατέστρεψε τρία ναυτικά drones που είχαν στόχο τη γέφυρα της Κριμαίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης