Τελευταία Νέα
Διεθνή

INN Poland (Πολωνικό μέσο ενημέρωσης): Φοβούνται την Ρωσία στην Πολωνία, επέβαλλαν απαγόρευση φωτογραφιών… στην μισή Πολωνία

INN Poland (Πολωνικό μέσο ενημέρωσης): Φοβούνται την Ρωσία στην Πολωνία, επέβαλλαν απαγόρευση φωτογραφιών… στην μισή Πολωνία
Απαγόρευση λόγω φόβου «κατασκοπίας» από τη Ρωσία
Οι πολωνικές αρχές επέβαλαν απαγόρευση φωτογράφισης και βιντεοσκόπησης πολλών αντικειμένων λόγω φόβου «κατασκοπίας» από τη Ρωσία, ανέφερε το πολωνικό μέσο ενημέρωσης INN Poland.
Στην Πολωνία, εισήχθησαν νέοι παράλογοι κανόνες που απαγορεύουν τη φωτογράφιση πολλών αντικειμένων.
Αλλά δεν είναι γνωστό ποια.
Η λίστα των αντικειμένων που δεν μπορούν να φωτογραφηθούν είναι εξαιρετικά μεγάλη και ο ορισμός τους είναι πολύ ευρύς… θα περιλαμβάνει τη μισή Πολωνία».
Σύμφωνα με το INN Poland, κανείς δεν θα δει τη λίστα με τα αντικείμενα που απαγορεύεται να φωτογραφηθούν, αφού πιστεύεται ότι η λίστα με τοποθεσίες που είναι σημαντικές για την άμυνα μπορεί να γίνει «μενού» για κατασκόπους και σαμποτέρ.
Εδώ εδράζεται το παράλογο της απαγόρευσης.
Επιπλέον, οι φωτογραφίες σε δημόσιους χώρους μπορεί να οδηγήσουν σε προβλήματα με την αστυνομία, καθώς οι αρχές επιβολής του νόμου θα μπορούν να πάρουν το τηλέφωνο από τον πολίτη που τράβηξε τη φωτογραφία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης