Τελευταία Νέα
Διεθνή

Daniel Davis (Αμερικανός Αξιωματικός): Η αντεπίθεση της Ουκρανίας θα τελειώσει πριν από τέλη Σεπτεμβρίου – Θα επιστρέψει σε άμυνα

Daniel Davis (Αμερικανός Αξιωματικός): Η αντεπίθεση της Ουκρανίας θα τελειώσει πριν από τέλη Σεπτεμβρίου – Θα επιστρέψει σε άμυνα
Το τελικό αποτέλεσμα της μεγάλης επίθεσης της Ουκρανίας ήταν οριακά κέρδη σε ορισμένες περιοχές και στασιμότητα σε άλλες, σύμφωνα με τον Daniel Davis
Τα ουκρανικά στρατεύματα έχουν εξαντλήσει το μεγαλύτερο μέρος των δυνατοτήτων τους, η αντεπίθεση του Ουκρανικού στρατού απέτυχε ανέφερε, ο απόστρατος αξιωματικός του αμερικανικού στρατού Daniel Davis σε άρθρο του στο 19FortyFive.
«Σε συνδυασμό με τα υψηλά ποσοστά θυμάτων και το γεγονός ότι πλησιάζουν οι βροχές η ουκρανική επίθεση είναι πιθανό να ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου.
Το τελικό αποτέλεσμα της μεγάλης επίθεσης της Ουκρανίας ήταν οριακά κέρδη σε ορισμένες περιοχές και στασιμότητα σε άλλες….
Ο Daniel Davis σημείωσε ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας είχαν ουσιαστικά εξαντλήσει το μεγαλύτερο μέρος του στρατιωτικού τους δυναμικού, μόλις έφτασαν στο χωριό Robotyne στην περιφέρεια Zaporizhia.
Ο ειδικός εξέφρασε αμφιβολίες ότι η Ουκρανία θα είχε αρκετούς πόρους για να προχωρήσει έστω και λίγο παραπέρα, κρατώντας τα πλάγια από τις ρωσικές αντεπιθέσεις.
Κατά πάσα πιθανότητα, η Ουκρανία βρίσκεται στο τέλος της επιχείρησης της…
Σύντομα, μπορεί να χρειαστεί να επιστρέψει στην άμυνα για να κρατήσει τα εδάφη της…
Στις 4 Ιουνίου, η Ουκρανία εξαπέλυσε μια αντεπίθεση στις κατευθύνσεις Yuzhnodonetsk, Artyomovsk ή Bakhmut και κυρίως Zaporozhye, ρίχνοντας στη μάχη ταξιαρχίες που είχαν προετοιμαστεί από τη Βορειοατλαντική Συμμαχία και οπλισμένες με δυτικό εξοπλισμό….
Κατά τους ρώσους η αντεπίθεση απέτυχε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης