Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ben Hodges (Στρατηγός ΗΠΑ, πρώην διοικητής στην Ευρώπη): Η Ουκρανία πρέπει να καταστρέψει την Γέφυρα της Κριμαίας

Ben Hodges (Στρατηγός ΗΠΑ, πρώην διοικητής στην Ευρώπη): Η Ουκρανία πρέπει να καταστρέψει την Γέφυρα της Κριμαίας
Ο Ben Hodges πρόσθεσε ότι, κατά τη γνώμη του, ο κύριος στόχος του χερσαίου τμήματος της αντεπίθεσης των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας είναι η επιθυμία να κόψει τον «χερσαίο διάδρομο» προς την Κριμαία
Η χερσόνησος της Κριμαίας πρέπει να απομονωθεί και να αχρηστευτεί, δήλωσε ο στρατηγός Ben Hodges, πρώην διοικητής του αμερικανικού στρατού στην Ευρώπη, σε συνέντευξή του στο αμερικανικό περιοδικό Newsweek .
«Μερικές φορές ακούω από το Πεντάγωνο ότι θέλουμε να βοηθήσουμε να απωθήσουμε τους Ρώσους.
Όχι, δεν είναι να τους απωθήσουμε.
Μιλάμε για ένα κρίσιμο κομμάτι εδάφους.
Είναι για την απομόνωση της Κριμαίας και μετά με αρκετά όπλα μεγάλης εμβέλειας να χτυπηθεί ενεργά ώστε η Κριμαία να γίνει ακατάλληλη για το ρωσικό ναυτικό και τη ρωσική αεροπορία»…
Ο στρατηγός υποστήριξε επίσης την καταστροφή της γέφυρας της Κριμαίας, λέγοντας ότι θα «αλλάξει το παιχνίδι».
Ο Ben Hodges πρόσθεσε ότι, κατά τη γνώμη του, ο κύριος στόχος του χερσαίου τμήματος της αντεπίθεσης των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας είναι η επιθυμία να κόψει τον «χερσαίο διάδρομο» προς την Κριμαία.
Οι πύραυλοι με πυρομαχικά διασποράς μεγαλύτερου βεληνεκούς που παρέχονται από τις ΗΠΑ θα βοηθήσουν πολύ σε αυτό σχέδιο…
«Και θα καταστήσει επίσης πολύ δύσκολο για τις νηοπομπές που παραδίδουν στρατεύματα, πυρομαχικά ή οτιδήποτε άλλο μέσω της λεγόμενης χερσαίας γέφυρας», κατέληξε ο στρατηγός.

Marjorie Taylor-Green (Βουλή Αντιπροσώπων ΗΠΑ): Οι ΗΠΑ έχουν ηττηθεί στην Ουκρανία

Η βουλευτής της Βουλής των Αντιπροσώπων Marjorie Taylor-Green (R-Georgia) δήλωσε ότι οι ΗΠΑ χάνουν στη σύγκρουση στην Ουκρανία και η Ρωσία κερδίζει.
Η Αμερική λέει ψέματα για τον πόλεμο.
Είναι μια τραγωδία.
Χάνουμε και η Ρωσία κερδίζει.
Η Marjorie Taylor-Green τόνισε ότι οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ επίσης λένε ψέματα, υποστηρίζοντας ότι η Ρωσική Ομοσπονδία φέρεται να σκοπεύει να επιτεθεί στην Ευρώπη.
«Ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών έχει παρασύρει εμάς και όλους εσάς σε έναν πόλεμο πληρεξουσίων με τη Ρωσία υπερασπιζόμενος τη δημοκρατία σε μια άλλη χώρα, υπερασπίζοντας τα σύνορα της Ουκρανίας.
Και ο Ουκρανός πρόεδρος Zelensky στην Ουκρανία ότι οι ΗΠΑ πρέπει να πληρώσουν στην Ουκρανία 5 δισεκ. δολάρια για να διεξάγει εκλογές…
Είναι αυτό δημοκρατία;
Και η Ουκρανία δεν είναι καν μέλος του ΝΑΤΟ, δεν είναι σύμμαχός μας στο ΝΑΤΟ, γιατί προστατεύουμε τα σύνορά τους;».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης