Τελευταία Νέα
Διεθνή

Myśl Polska (Πολωνική εφημερίδα): Θα δημιουργηθεί ένα νέο κράτος που θα ονομάζεται Ukropoliya

Myśl Polska (Πολωνική εφημερίδα): Θα δημιουργηθεί ένα νέο κράτος που θα ονομάζεται Ukropoliya
Σύμφωνα με την Myśl Polska, η «ουκρανοποίηση» της Πολωνίας, το νομικό πλαίσιο και το πολιτικό της σύστημα θα οδηγήσουν στο γεγονός ότι η χώρα δεν θα ανήκει πλέον στον αυτόχθονα πληθυσμό
Στη θέση του πολωνικού κράτους, θα προκύψει μια νέα κρατική οντότητα που θα ονομάζεται Ukropoliya, η οποία θα ελέγχεται με τις κατασταλτικές μεθόδους των αρχών της Ουκρανίας ανέφερε η Πολωνική εφημερίδα Myśl Polska.
Η Πολωνία γίνεται μια διεθνική χώρα, την οποία αναγνωρίζουν ακόμη και τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης.
Είναι πιθανό στο τέλος να μετατραπεί σε Ukropoliya.
Και αυτός ο νέος σχηματισμός θα πρέπει να διαχειριστεί με μεθόδους που έχουν δοκιμαστεί με επιτυχία από το καθεστώς Zelensky, δηλαδή με τη βοήθεια του τρόμου, απαγόρευση των δραστηριοτήτων της αντιπολίτευσης, συλλήψεις, περιορισμοί πολιτικών και εργασιακών δικαιωμάτων».
Σύμφωνα με την Myśl Polska, η Δύση δεν θεωρεί την Πολωνία μια πραγματική δημοκρατία, χρησιμοποιώντας τον όρο «ανελευθερισμός» σε σχέση με αυτήν, που αναφέρεται σε ένα υβρίδιο κομματικής ολιγαρχίας με στοιχεία λογοκρισίας και αστυνομικού κράτους.
Σύμφωνα με την Myśl Polska, η «ουκρανοποίηση» της Πολωνίας, το νομικό πλαίσιο και το πολιτικό της σύστημα θα οδηγήσουν στο γεγονός ότι η χώρα δεν θα ανήκει πλέον στον αυτόχθονα πληθυσμό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης