Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η ώρα της Νεμέσεως: Μαζικές αγωγές επιφανών δικηγόρων κατά των εμβολίων στη Γερμανία - Ευθύνη του κράτους, ζητούνται αποζημιώσεις

Η ώρα της Νεμέσεως: Μαζικές αγωγές επιφανών δικηγόρων κατά των εμβολίων στη Γερμανία - Ευθύνη του κράτους, ζητούνται αποζημιώσεις
Αρκετές αγωγές, τις οποίες χειρίζεται η δικηγορική εταιρεία Steinbock & Partner, βασίζονται σε «ανεπαρκείς πληροφορίες στις ιατρικές πρακτικές»
Σχετικά Άρθρα
Βήματα για την ανάδειξη των πραγματικών ενόχων για το χάος με τους εμβολιασμούς και τις παρενέργειες αυτών γίνονται στη Γερμανία, όπως μεταδίδει η Frankfurter Allgemeine Zeitung ( FAZ ) καθώς «οι πρώτες αγωγές κατά του επίσημου κράτους λόγω επίσημης ευθύνης» έχουν υποβληθεί από πολίτες με ζημιά μετά από εμβολιασμό.
Αρκετές αγωγές, τις οποίες χειρίζεται η δικηγορική εταιρεία Steinbock & Partner, βασίζονται σε «ανεπαρκείς πληροφορίες στις ιατρικές πρακτικές».
Το άρθρο για το περιεχόμενο των αγωγών αναφέρει:
“Εφόσον οι γιατροί που έκαναν τον εμβολιασμό ενήργησαν ως πάροχοι υπηρεσιών κατά την έννοια του διατάγματος εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού, η Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας είναι υπεύθυνη για τα λάθη τους. Το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Υγείας απέρριψε έναν εξωδικαστικό συμβιβασμό.”

Οι περιπτώσεις και οι αποζημιώσεις που ζητούνται

Το άρθρο παρουσιάζει τρέχοντα παραδείγματα και λεπτομέρειες καταγγελιών από θύματα. Για παράδειγμα, μια 56χρονη γυναίκα μηνύει το περιφερειακό δικαστήριο της Gera λόγω των επακόλουθων συνεπειών μετά τον εμβολιασμό του προϊόντος Comirnaty από την φαρμακευτική εταιρεία Biontech με έδρα το Μάιντς τον Δεκέμβριο του 2021. Ο δικηγόρος ζητά 226.000 ευρώ.
Το άρθρο αναφέρει:
“Στα μέσα Ιανουαρίου 2022, ο πελάτης νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο λόγω φλεβικής θρόμβωσης. Οι γιατροί του νοσοκομείου ανέφεραν επιπλοκή εμβολιασμού στις αρμόδιες αρχές.
Ο ενάγων δεν ενημερώθηκε σωστά για τους κινδύνους του εμβολιασμού, ούτε για τις επιπλοκές του σε σχέση με τα λεγόμενα θρομβοεμβολικά επεισόδια, τα οποία ήταν ήδη γνωστά εκείνη την εποχή, είπε ο δικηγόρος».
Πρέπει τώρα να διευκρινιστεί στο δικαστήριο εάν η τελική ευθύνη ανήκει στο ιατρικό πρόσωπο που το χορηγεί ή στην ομοσπονδιακή κυβέρνηση.
Σε μια άλλη υπόθεση που παρουσιάστηκε, που υποβλήθηκε στο περιφερειακό δικαστήριο του Ντέτμολντ, το δικαστήριο πρέπει να εξετάσει την αξίωση μιας 37χρονης γυναίκας για αποζημίωση για πόνο και ταλαιπωρία.
Σχετικά με αυτή την υπόθεση το άρθρο αναφέρει:
“Ο ενάγων εμβολιάστηκε τον Φεβρουάριο του 2022 με το εμβόλιο κορωνοϊού Spikevax από την αμερικανική κατασκευάστρια εταιρεία Moderna.
Δεν έγινε συζήτηση γιατρού-ασθενούς. Τον ίδιο μήνα υπήρξε πλήρης απώλεια τριχών στο σώμα (alopecia universalis), από την οποία η γυναίκα συνεχίζει να υποφέρει».
Τον Μάιο του τρέχοντος έτους, η δικηγορική εταιρεία που αναφέρει η FAZ, υπέβαλε καταγγελία για λογαριασμό ενός θύματος εμβολιασμού στην Βαυαρία.
Αυτή η γυναίκα έλαβε επίσης το δραστικό συστατικό Comirnaty από την BioNTech.
«Δεν υπήρχε σωστή εκπαίδευση για τους κινδύνους του εμβολιασμού», λένε οι δικηγόροι!!!
Η γυναίκα αυτή τη στιγμή πάσχει από «υπερκερατωτικό έκζεμα στο δεξί της χέρι», που θα την «περιορίσει σοβαρά» ως δεξιόχειρα στην καθημερινότητα.
Η αγωγή αυτή έχει επίδικο ποσό 157.000 ευρώ.
22_5.JPG
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης