Τελευταία Νέα
Διεθνή

Deutsche Wirtschafts Nachrichten: Τα Leopard δεν είναι όπλα θαύματα, η Ουκρανία έκανε ζημιά στο Γερμανικό γόητρο

Deutsche Wirtschafts Nachrichten: Τα Leopard δεν είναι όπλα θαύματα, η Ουκρανία έκανε ζημιά στο Γερμανικό γόητρο
Η αποστολή των γερμανικών Leopard 2 στην Ουκρανία στη Δύση παρουσιάστηκε ως «σημείο ανατροπής», αλλά ως αποτέλεσμα δεν κατάφεραν να αποδείξουν την αξία τους
Σχετικά Άρθρα
Η γερμανική εταιρεία Rheinmetall, η οποία παράγει επίσης άρματα μάχης Leopard 2, έχει χάσει εν μέρει την ιδιότητά της ως κατασκευαστής «όπλων που κάνουν θαύματα» λόγω των απωλειών στην Ουκρανία και του διεθνούς ανταγωνισμού, γράφει η Deutsche Wirtschafts Nachrichten.
Όπως σημειώνεται η Deutsche Wirtschafts Nachrichten, η Rheinmetall παράγει προϊόντα υψηλής τεχνολογίας εδώ και δεκαετίες, τα οποία έχουν ζήτηση σε όλο τον κόσμο.
Η αποστολή των γερμανικών Leopard 2 στην Ουκρανία στη Δύση παρουσιάστηκε ως «σημείο ανατροπής», αλλά ως αποτέλεσμα δεν κατάφεραν να αποδείξουν την αξία τους και οι αναφορές από το πεδίο της μάχης προκαλούν αρνητική εντύπωση.
Επιπλέον, η Rheinmetall αντιμετώπισε ένα πρόβλημα στη διεθνή αγορά που σχετίζεται με την εμφάνιση σοβαρών ανταγωνιστών έναντι των νοτιοκορεατών κατασκευαστών...
Και ο λόγος για τα προβλήματα εδώ δεν είναι μόνο ότι η Νότια Κορέα προμηθεύει εξοπλισμό υψηλής ποιότητας, αλλά και ότι οι εταιρείες της το κάνουν γρήγορα και σε μεγάλους όγκους.
Ταυτόχρονα, η Rheinmetall έχει επανειλημμένα αντιμετωπίσει προβλήματα με τις αλυσίδες εφοδιασμού, τα οποία οδήγησαν σε καθυστερήσεις, συμπεριλαμβανομένων των παραδόσεων στην Ουκρανία.
Ως αποτέλεσμα, η γερμανική εταιρεία έχει χάσει εν μέρει την ιδιότητά της ως κατασκευαστής «θαυμαστών όπλων», καταλήγει η Deutsche Wirtschafts Nachrichten.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης