Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι τελευταίες φωτογραφίες του Prigozhin... Σέλφι με ντόπιους στο Μπανγκούι στην Αφρική - Τι δήλωνε

Οι τελευταίες φωτογραφίες του Prigozhin... Σέλφι με ντόπιους στο Μπανγκούι στην Αφρική - Τι δήλωνε
Ο Prigozhin εθεάθη να βγάζει σέλφι με ντόπιους σε χώρα της Αφρικής, ίσως στο Μπανγκούι
Δημοσιεύματα αναφέρουν πως ήρθαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες που φέρεται να δείχνουν τις τελευταίες στιγμές του αρχηγού της Wagner Prigozhin ο οποίος σκοτώθηκε σε αεροπορικό δυστύχημα κοντά στη Μόσχα την περασμένη εβδομάδα.
Ο Prigozhin εθεάθη να βγάζει σέλφι με ντόπιους σε χώρα της Αφρικής, ίσως στο Μπανγκούι, την πρωτεύουσα της Κεντροαφρικανικής Δημοκρατίας - ένα από τα πολλά αφρικανικά έθνη όπου έχει αναπτυχθεί ο Όμιλος Wagner.
Στις φωτογραφίες φαίνεται ο Prigozhin με πολιτικά ρούχα και όχι στρατιωτική περιβολή, περικυκλωμένος από ντόπιους ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι που συναντούν τον αρχηγό της Wagner.
Λίγο μετά τη συνάντηση και τον χαιρετισμό με τους κατοίκους του Μπανγκούι, ο Prigozhin πήγε στο Μάλι και μαζί με τον κόσμο ερμήνευσε στιχάκια που έχουν γραφτεί για τις προσπάθειες του ομίλου Wagner να «κάνει πιο ευτυχισμένη ολόκληρη την ήπειρο της Αφρικής».
«Δουλεύουμε... η θερμοκρασία είναι πάνω από 50 βαθμούς Κελσίου, όπως ακριβώς μας αρέσει... Η Wagner κάνει τη Ρωσία μεγαλύτερη σε όλες τις ηπείρους και την Αφρική πιο ελεύθερη», δήλωσε.
Μέρες αργότερα, σκοτώθηκε σε αεροπορικό δυστύχημα που θεωρείται ευρέως ως αντίποινα από τον Putin και το Κρεμλίνο, αφού ο Prigozhin και ένα τμήμα μισθοφόρων της Ομάδας Βάγκνερ οργάνωσαν ανταρσία εναντίον του ρωσικού υπουργείου Άμυνας τον Ιούνιο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης