Τελευταία Νέα
Διεθνή

Εμβόλια «τέλος»: Ψήφισμα ζητά την απαγόρευση εμβολίων Covid στις ΗΠΑ - Αύξηση 1.700% στις παρενέργειες

Εμβόλια «τέλος»: Ψήφισμα ζητά την απαγόρευση εμβολίων Covid στις ΗΠΑ - Αύξηση 1.700% στις παρενέργειες
Το ψήφισμα των 83 σελίδων ζητά επίσης από τον γενικό εισαγγελέα της πολιτείας Ashley Moody να κατασχέσει αμέσως όλες τις υπόλοιπες προμήθειες εμβολίων και να διενεργήσει ιατροδικαστική ανάλυσή τους
Σχετικά Άρθρα
Ένα κίνημα κερδίζει έντονη δυναμική για να πιέσει τον κυβερνήτη της Φλόριντα DeSantis, τους σερίφηδες της κομητείας και το νομοθετικό σώμα της Φλόριντα να απαγορεύσουν τα εμβόλια για τον COVID-19 και όλα τα άλλα εμβόλια mRNA στην πολιτεία.
Οι εκτελεστικές επιτροπές των Ρεπουμπλικανών σε εννέα κομητείες της Φλόριντα —οι τοπικοί δηλαδή βραχίονες του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος της Φλόριντα— υιοθέτησαν ψήφισμα ζητώντας από τον κ. DeSantis και τους βουλευτές να απαγορεύσουν την πώληση και τη διανομή των εμβολίων στην εν λόγω Πολιτεία.
Το ψήφισμα των 83 σελίδων ζητά επίσης από τον γενικό εισαγγελέα της πολιτείας Ashley Moody να κατασχέσει αμέσως όλες τις υπόλοιπες προμήθειες εμβολίων και να διενεργήσει ιατροδικαστική ανάλυσή τους.
Το αποκαλούμενο ψήφισμα «Ban the Jab» που εγκρίθηκε από τις τοπικές εκτελεστικές επιτροπές των Ρεπουμπλικανών υπογράφεται από τον ψυχοθεραπευτή Joseph Sansone.
Εγκρίθηκε πρώτα από αξιωματούχους σε τοπικό επίπεδο στην κομητεία Lee.
Στη συνέχεια υιοθετήθηκε από τις επιτροπές στις κομητείες Collier, Lake, Santa Rosa, Seminole, St. Johns Hillsborough και Brevard. Η κομητεία Φράνκλιν έγινε η ένατη κομητεία που πέρασε το ψήφισμα στις 19 Αυγούστου.
«Εκ μέρους της διατήρησης της ανθρώπινης φυλής, το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα της κομητείας Lee καλεί τον κυβερνήτη DeSantis και το νομοθετικό σώμα της πολιτείας να απαγορεύσουν την πώληση και τη διανομή των ενέσεων Covid και όλων των ενέσεων mRNA στην πολιτεία της Φλόριντα. Επίσης καλούμε τον εισαγγελέα της πολιτείας να κατασχέσει αμέσως όλες τις ενέσεις Covid και τις ενέσεις mRNA στην πολιτεία της Φλόριντα και να διεξαγάγει ιατροδικαστική ανάλυση», ανέφερε σχετικά η επιτροπή κατά την ψηφοφορία για την έγκριση του ψηφίσματος.
Το ψήφισμα περιλαμβάνει περισσότερα από 140 αποδεικτικά στοιχεία που οι συγγραφείς υποστηρίζουν ότι παραπέμπουν στα ανεξάρτητα ευρήματα επαγγελματιών της βιοϊατρικής και άλλων που ανησυχούν για τα εμβόλια.
Καμία από τις εκτελεστικές κομητείες δεν απάντησε στο αίτημα των The Epoch Times για περαιτέρω σχόλια.
Το CDC αρνήθηκε να σχολιάσει. Η Pfizer, η Moderna και η FDA δεν απάντησαν στα αιτήματα για σχόλια.

Κατηγορίες κατά του εμβολίου

Το ψήφισμα που εγκρίθηκε από αξιωματούχους σε όλη την πολιτεία περιλαμβάνει μια δήλωση του Francis A. Boyle, του δικηγόρου ανθρωπίνων δικαιωμάτων και καθηγητή διεθνούς δικαίου.
Ο κ. Boyle περιέγραψε τα εμβόλιαγια τον COVID-19 ως «υπαρξιακά επικίνδυνα για τους ανθρώπους».
Αναφέρει επίσης έναν συνασπισμό 17.000 γιατρών και ιατρικών επιστημόνων που συγκεντρώθηκαν τον Μάιο του 2022 για αυτό που ονόμασαν Παγκόσμια Σύνοδο Κορυφής για τον COVID.
Η συγκεκριμένη σύνοδος κορυφής αποφάσισε να «αναγνωρίσει ότι οι καταστροφικές πολιτικές δημόσιας υγείας COVID-19 που επιβλήθηκαν στους γιατρούς και τους ασθενείς, είναι το αποκορύφωμα μιας διεφθαρμένης ιατρικής συμμαχίας φαρμακευτικών, ασφαλιστικών και υγειονομικών ιδρυμάτων, μαζί με τα χρηματοπιστωτικά καταπιστεύματα που τους ελέγχουν».
Το ψήφισμα αναφέρει επίσης το εθνικό Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίων (VAERS), το οποίο καταγράφει αναφορές ανεπιθύμητων ενεργειών σε εμβόλια, συμπεριλαμβανομένων των εμβολίων για τον COVID-19.
Μετά την κυκλοφορία του εμβολίου για τον COVID-19, σημειώθηκε αύξηση 1.700% στις αναφορές VAERS και 4.400 τοις εκατό αύξηση στις αναφερόμενες «απειλητικές για τη ζωή καταστάσεις», σύμφωνα με τα δεδομένα VAERS της ίδιας της Φλόριντα.
Συνολικά, περισσότερες από 41.000 αναφορές VAERS ανεπιθύμητων ενεργειών υποβλήθηκαν στη Φλόριντα το 2021 και περισσότερες από 9.000 το 2022.

1222222222222.JPG
Οι ενέργειες του Κυβερνήτη

Ο κ. DeSantis, που μάχεται επί του παρόντος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών σχετικά με την  αμερικανική προεδρία το 2024, έχει ήδη λάβει μέτρα για να εμποδίσει την υποχρεωτικότητα των εμβολίων στην πολιτεία.
Έπεισε το Ανώτατο Δικαστήριο της Φλόριντα να παραπέμψει μια δικαστική επιτροπή τον Δεκέμβριο του 2022 για να καθορίσει εάν διαπράχθηκαν εγκλήματα κατά τη διάρκεια της κυκλοφορίας του εμβολίου.
Τον Μάιο, υπέγραψε τέσσερα νομοσχέδια ιατρικής ελευθερίας.
Το νομοσχέδιο 252 της Γερουσίας απαγορεύει τις διακρίσεις με βάση το καθεστώς εμβολιασμού και απαγορεύει τα πιστοποιητικά εμβολίων.
Βουλευτικό νομοσχέδιο 1387 απαγορεύει την έρευνα κέρδους-of-λειτουργίας στην πολιτεία της Φλόριντα.
Το νομοσχέδιο 1580 της Γερουσίας εγγυάται προστασία της ελευθερίας του λόγου για τους γιατρούς και τους επαγγελματίες του ιατρικού κλάδου, όπως προστασία για καταγγέλλοντες και τη δυνατότητα αντίρρησης στη συμμετοχή σε οποιεσδήποτε θεραπείες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης