Τελευταία Νέα
Διεθνή

Εξοργισμένος ο Trump με τον Biden - Μήνυμα στους Ρεπουμπλικάνους, είτε καταδικάστε τον αλήτη, είτε εξαφανίστε τον στη Βουλή

Εξοργισμένος ο Trump με τον Biden - Μήνυμα στους Ρεπουμπλικάνους, είτε καταδικάστε τον αλήτη, είτε εξαφανίστε τον στη Βουλή
Ο Biden είναι ένας ψυχρός απατεώνας - δεν χρειάζεται μακρά ΕΡΕΥΝΑ για να το αποδείξεις, είναι ήδη αποδεδειγμένο, ανέφερε ο Trump
Σχετικά Άρθρα
Τελεσίγραφο στους Ρεπουμπλικάνους του Κογκρέσου έστειλε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Dnald Trump, ζητώντας είτε να παραπέμψουν τον Joe Biden είτε να τον «εξαφανίσουν» από τη Βουλή.
Σε μια ανάρτηση του Truth Social, ο Trump έγραψε ότι οι «καλά εννοούμενοι» Ρεπουμπλικάνοι στο Κογκρέσο «συνεχίζουν να μιλούν για μια «Έρευνα» μομφής για τον απατεώνα Joe Biden», αλλά δεν φαίνεται να κάνουν τίποτα γι' αυτό.
«Κοιτάξτε, ο τύπος δωροδοκήθηκε, πλήρωσε τους ανθρώπους και δεν θα έδινε ένα δισεκατομμύριο δολάρια στην Ουκρανία αν δεν «ξεφορτωνόταν τον εισαγγελέα», συνέχισε ο Trump.
Πρόσθεσε, «Ο Μπάιντεν είναι ένας ψυχρός απατεώνας - δεν χρειάζεται μακρά ΕΡΕΥΝΑ για να το αποδείξεις, είναι ήδη αποδεδειγμένο».
«Αυτοί οι άθλιοι με κατηγόρησαν ΔΥΟ φορές (ΚΕΡΔΙΣΑ!), και μου απαγγέλθηκαν κατηγορίες ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΦΟΡΕΣ - Για το ΤΙΠΟΤΑ! Είτε ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕ τον αλήτη, είτε εξαφανίστε τον στη ΒΟΥΛΗ. ΑΥΤΟΊ ΜΑΣ ΤΟ ΈΚΑΝΑΝ!, ανέφερε.

Έρευνα για την παραπομπή του Αμερικανού προέδρου Joe Biden έχουν αρχίσει οι Ρεπουμπλικάνοι

Έρευνα για την παραπομπή του Αμερικανού προέδρου Joe Biden, έχουν αρχίσει οι Ρεπουμπλικάνοι της Βουλής των Αντιπροσώπων, προσπαθώντας να "δέσουν" τα στοιχεία που δείχνουν ότι έχει υποπέσει σε νομικές παρανομίες.
"Είναι απαραίτητο", είπε ο εκπρόσωπος Ralph Norman (R-S.C.), τονίζοντας ότι υπάρχουν αρκετά στοιχεία όχι μόνο για να αρχίσει η σχετική έρευνα, αλλά και για να αποδοθούν κατηγορίες.
«Νομίζω ότι προτού προχωρήσουμε σε μια έρευνα παραπομπής, θα πρέπει να υπάρχει μια άμεση σύνδεση με τον πρόεδρο σε ορισμένα στοιχεία», δήλωσε ο εκπρόσωπος Don Bacon (R-Neb.) στο The Hill.
«Θα πρέπει να έχουμε κάποια ξεκάθαρα στοιχεία για ένα έγκλημα ή πλημμέλημα, όχι απλώς να υποθέτουμε ότι μπορεί να υπάρχει.
Νομίζω ότι πρέπει να έχουμε πιο συγκεκριμένα στοιχεία για να ακολουθήσουμε αυτόν τον δρόμο».

Οι επίμαχες συναλλαγές

Η Επιτροπή Εποπτείας της αμερικανικής Βουλής, με επικεφαλής τον βουλευτή James Comer (R-Ky.), εργάστηκε για τις έρευνες σχετικά με τις ξένες επιχειρηματικές συναλλαγές της οικογένειας Biden κατά τη διάρκεια των διακοπών του Αυγούστου, δημοσιεύοντας μεταγραφές συνεντεύξεων της επιτροπής και στέλνοντας αιτήματα για πληροφορίες.
«Αν κοιτάξετε όλες τις πληροφορίες που μπορέσαμε να συλλέξουμε μέχρι στιγμής, είναι φυσικό βήμα προς τα εμπρός που θα πρέπει να προχωρήσετε σε μια έρευνα παραπομπής», δήλωσε ο McCarthy την Κυριακή.
Μέλη που επισκέπτονται τις περιφέρειές τους κατά τη διάρκεια των διακοπών του Αυγούστου λένε ότι τους ρωτούν συχνά για την παραπομπή.
Οι νομοθέτες εκφράζουν ανησυχίες σχετικά με τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν μέσω των ερευνών του GOP, επιπλέον του διορισμού ειδικού συμβούλου στην έρευνα του Υπουργείου Δικαιοσύνης για τον Hunter Biden, τον γιο του προέδρου.
Και τα αυξανόμενα κατηγορητήρια κατά του πρώην προέδρου Trump τροφοδοτούν περαιτέρω την απογοήτευση στη βάση των συντηρητικών.
Ο McCarthy, καθώς και άλλα μέλη, τονίζουν ότι δεν θα επιδιώξουν την παραπομπή για πολιτικούς σκοπούς και ότι θα είναι συνετοί στην έρευνά τους - παρόλο που υποστηρίζουν ότι οι διάφορες κατηγορίες εναντίον του Trump είναι άδικες.
Οι επιτροπές Εποπτείας, Δικαιοσύνης και Μέσων της Βουλής διερεύνησαν διάφορες πτυχές των ξένων επιχειρηματικών συναλλαγών των μελών της οικογένειας του Biden κατά τη διάρκεια της αντιπροεδρίας του.
Οι επιτροπές αποτύπωσαν τη διαδρομή τραπεζικών συναλλαγών και παρουσίασαν καταγγέλλοντες που ισχυρίζονται ότι το Υπουργείο Δικαιοσύνης (DOJ) προχώρησε αργά στην έρευνα για φορολογικά εγκλήματα κατά του Hunter Biden – ο οποίος τώρα βρίσκεται αντιμέτωπος με έρευνα ειδικού εισαγγελέα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης