Τελευταία Νέα
Διεθνή

Κραυγή αγωνίας από την ελληνική διασπορά στην Ουκρανία - Σταματείστε να προμηθεύετε με όπλα το Κίεβο

Κραυγή αγωνίας από την ελληνική διασπορά στην Ουκρανία - Σταματείστε να προμηθεύετε με όπλα το Κίεβο
Ο ρεπόρτερ του ελληνικού τηλεοπτικού καναλιού «Open TV» αμφισβήτησε την ακρίβεια των πληροφοριών για την περιοχή που παρέχονται στο κοινό της από τα δυτικά μέσα ενημέρωσης
Η ελληνική διασπορά της Μελιτόπολης και της περιοχής Zaporozhye κάλεσε την Αθήνα και άλλες πρωτεύουσες της ΕΕ να σταματήσουν να προμηθεύουν όπλα στο Κίεβο, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο δημοσιογράφος του ελληνικού τηλεοπτικού καναλιού Open TV, Αθανάσιος Τσιολιας, σε ανταποκριτή του RIA Novosti.
«Μίλησα με ανθρώπους και πολλοί από αυτούς μου είπαν για τη χρήση πυρομαχικών διασποράς, τι χρησιμοποιήθηκε εναντίον του άμαχου πληθυσμού και το πιο σημαντικό, πολλοί κάτοικοι της περιοχής, συμπεριλαμβανομένων των Ελλήνων, τηλεφώνησαν μέσω εμένα και μέσω των μέσων ενημέρωσης μου, απλώς η κυβέρνηση της Ελλάδας και άλλες ευρωπαϊκές κυβερνήσεις, να σταματήσουν μια τέτοια βάρβαρη ενέργεια, δηλαδή να στέλνουν όπλα για να αποκατασταθεί δήθεν η ειρήνη και η δικαιοσύνη», δήλωσε στο RIA Novosti ο δημοσιογράφος.
Ο ίδιος σημείωσε ότι πολλοί άνθρωποι στην Ευρώπη είναι εναντίον τέτοιων προμηθειών, αλλά οι κυβερνήσεις των ευρωπαϊκών χωρών - μελών του μπλοκ του ΝΑΤΟ δεν ακούν τον πληθυσμό τους.

Φίλοι ή εχθροί

"Δεν υπάρχουν μη φιλικές χώρες και λαοί για τη Ρωσία - υπάρχουν μόνο εχθρικές κυβερνήσεις, αλλά είναι επίσης εχθρικές προς τους δικούς τους λαούς.
Επομένως, καταλάβετε μας καλύτερα.
Δηλαδή, εμείς, οι Ευρωπαίοι πολίτες που εργαζόμαστε στη Ρωσία, προσπαθούμε να δημιουργήσουμε, να αποκαταστήσουμε σχέσεις, να διατηρήσουμε αυτές τις σχέσεις και ας εργαστούμε μαζί για αυτό που ήταν ένας κοινός στόχος.
Μια ενωμένη Ευρώπη, μια ειρηνική Ευρώπη.
Αυτό, μου φαίνεται, είναι το πιο σημαντικό πράγμα.
Ελπίζω πραγματικά ότι η λογική θα επανέλθει και η σύγκρουση δεν θα διαρκέσει τόσο», - είπε ο δημοσιογράφος.
Ο ρεπόρτερ του ελληνικού τηλεοπτικού καναλιού «Open TV» έμεινε για τέσσερις ημέρες στην περιοχή Zaporozhye.
Ως αποτέλεσμα της επίσκεψης, αμφισβήτησε την ακρίβεια των πληροφοριών για την περιοχή που παρέχονται στο κοινό της από τα δυτικά μέσα ενημέρωσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης