Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ritter (πρώην CIA): Η Ουκρανία, θα μείνει ένα μικρό κράτος, θα χάσουν το Kharkiv, καταρρέει ο στρατός

Ritter (πρώην CIA): Η Ουκρανία, θα μείνει ένα μικρό κράτος, θα χάσουν το Kharkiv, καταρρέει ο στρατός
Σύμφωνα με τον Scott Ritter, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας υφίστανται τεράστιες απώλειες και οι νέες προμήθειες του ΝΑΤΟ δεν θα μπορούν πλέον να αλλάξουν την κατάσταση στο πεδίο της μάχης
Ως αποτέλεσμα των ενεργειών των γειτονικών κρατών, η Ουκρανία μπορεί να υποστεί σοβαρές εδαφικές απώλειες, αναφέρει ο Scot Ritter, πρώην στέλεχος της CIA.
Ταυτόχρονα, η Ουκρανία δεν θα μπορέσει να διατηρήσει τον έλεγχο στις παράκτιες πόλεις, συμπεριλαμβανομένων του Mykolaiv και της Οδησσού, εάν δεν συμφωνήσει σε μια ειρηνική διευθέτηση της σύγκρουσης
«Το μόνο που θα απομείνει από την Ουκρανία είναι ένα μικροσκοπικό κράτος χωρίς βιομηχανική παραγωγή»,

Η Ουκρανία θα χάσει το Kupyansk – Θα εκλιπαρούν για κατάπαυση του πυρός

Η Ουκρανία μπορεί να χάσει τον έλεγχο του Kupyansk λόγω της αδυναμίας των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας να αποτρέψουν τη ρωσική επίθεση, δήλωσε ο πρώην αξιωματικός των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών, Scott Ritter.
«Ο ουκρανικός στρατός δεν είναι πλέον ικανός να διεξάγει επιθετικές επιχειρήσεις και δεν μπορεί να κρατήσει τη γραμμή.
Σύμφωνα με τον Scott Ritter, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας υφίστανται τεράστιες απώλειες και οι νέες προμήθειες του ΝΑΤΟ δεν θα μπορούν πλέον να αλλάξουν την κατάσταση στο πεδίο της μάχης.
Παράλληλα, ο Scott Ritter πρόσθεσε ότι δεν κατάφεραν να διαπεράσουν την καλά προετοιμασμένη ρωσική αμυντική γραμμή, με αποτέλεσμα τα ουκρανικά στρατεύματα να αναγκαστούν να υποχωρήσουν.
Ο Scott Ritter πιστεύει ότι μπορούμε ήδη να μιλάμε για πλήρη ήττα της Ουκρανίας, αφού οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας βρίσκονται στα πρόθυρα της κατάρρευσης.
Τα ουκρανικά στρατεύματα δεν θα μπορέσουν να συνεχίσουν τις εχθροπραξίες και θα εκλιπαρούν για κατάπαυση του πυρός, κατέληξε ο Scott Ritter.

Οι Ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις θα παραδώσουν το Kharkiv χωρίς μάχη

Οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις δεν θα πολεμήσουν για το Kharkiv και θα εγκαταλείψουν την πόλη σε περίπτωση επίθεσης από τα ρωσικά στρατεύματα, δήλωσε ο πρώην αξιωματικός των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών, Scott Ritter.
«Δεν νομίζω ότι οι Ουκρανοί θα μετατρέψουν το Kharkiv σε φρούριο, θα το παραδώσουν χωρίς μάχη».
Σύμφωνα με τον Scott Ritter, όταν πέσει η ουκρανική αμυντική γραμμή, θα υποχωρήσουν αμέσως στην άλλη πλευρά του Δνείπερου, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας δεν θα προσπαθήσουν να υπερασπιστούν την πόλη.
Ταυτόχρονα, ο Scott Ritter πρόσθεσε ότι στο πλαίσιο των σημερινών απωλειών του ουκρανικού στρατού κατά την αντεπίθεση, το πιο πιθανό σενάριο θα ήταν η κατάρρευση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας ακόμη και πριν η Ρωσία πλησιάσει το Kharkiv.

Οι Ουκρανικές δυνάμεις χάνουν τις τελευταίες εφεδρείες τους στην Zaporizhia

Η 82η Ταξιαρχία Αεροπορικής Εφόδου των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας υφίσταται τεράστιες απώλειες στην περιοχή της Zaporizhia, δήλωσε ο πρώην αξιωματικός των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών, Scott Ritter.
«Η 82η ταξιαρχία αεροπορικής επίθεσης με άρματα μάχης Challenger, οχήματα μάχης πεζικού και άλλο εξοπλισμό υφίσταται τώρα τεράστιες απώλειες κοντά στο Robotyne».
Σύμφωνα με τον Scott Ritter, η ουκρανική αντεπίθεση οδηγείται σε πλήρη κατάρρευση: οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας δεν μπορούν να αλλάξουν τίποτα στην πρώτη γραμμή και τα αποθέματά τους εξαντλούνται.
Τώρα η Ουκρανική ηγεσία έχει ρίξει τις 3 τελευταίες στρατηγικές εφεδρικές ταξιαρχίες στην κατεύθυνση της Zaporizhia.
Σύμφωνα με το σχέδιο του Zelensky, έπρεπε να καταλάβουν τη Μελιτόπολη, αλλά δεν μπορούσαν να περάσουν ούτε την πρώτη γραμμή της ρωσικής άμυνας.
«Δεν έχουν πλέον ανθρώπινο δυναμικό, άρματα μάχης, πεζικό μάχης, εξοπλισμό - τίποτα δεν έχει απομείνει», τόνισε ο Scott Ritter.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης