Τελευταία Νέα
Διεθνή

Χείμαρρος ο Medvedev: Οι ΗΠΑ θα πολεμήσουν μέχρι τον τελευταίο Ουκρανό, η στρατιωτική τους βιομηχανία έχει πλημμυρίσει από παραγγελίες

Χείμαρρος ο Medvedev: Οι ΗΠΑ θα πολεμήσουν μέχρι τον τελευταίο Ουκρανό, η στρατιωτική τους βιομηχανία έχει πλημμυρίσει από παραγγελίες
Ο Ρώσος πολιτικός υποστήριξε ότι «οι ΗΠΑ, αναμφίβολα, θα προσπαθήσουν να πυροδοτήσουν συγκρούσεις και σε πολλά άλλα μέρη»
Σχετικά Άρθρα
Το αμερικανικό στρατιωτικό και βιομηχανικό συγκρότημα έχει πλημμυρίσει από παραγγελίες, επομένως η Ουάσιγκτον δεν φοβάται να πολεμήσει μέχρι και τον τελευταίο Ουκρανό, δήλωσε ο αντιπρόεδρος του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας Dmitry Medvedev σε συνέντευξή του στο TASS και το RT.
«Οι αμερικανικές εταιρείες βγάζουν χρήματα, η αμερικανική στρατιωτική βιομηχανία αναπτύσσεται συνεχώς, είναι πλημμυρισμένο από παραγγελίες.
Με αυτή την έννοια, ενδιαφέρονται να διατηρήσουν αυτόν τον πόλεμο, τη φλόγα αυτού του πολέμου που καίει για πολύ καιρό.
Οι στρατιώτες τους δεν πεθαίνουν, που σημαίνει ότι σκοτώνονται άλλοι άνθρωποι.
Δεν τους λυπούνται απολύτως. Και ο πόλεμος μέχρι τον τελευταίο Ουκρανό δεν τους τρομάζει καθόλου», σχολίασε ο Medvedev.

Θα πυροδοτήσουν και άλλες συγκρούσεις

Ο Ρώσος πολιτικός υποστήριξε ότι «οι ΗΠΑ, αναμφίβολα, θα προσπαθήσουν να πυροδοτήσουν συγκρούσεις και σε πολλά άλλα μέρη».
Επανέλαβε ότι ολόκληρη η αμερικανική ιστορία, τουλάχιστον τους δύο τελευταίους αιώνες, έχει περιλάβει την ατελείωτη εμπλοκή των ΗΠΑ σε διάφορες συγκρούσεις για την επίτευξη των δικών τους στόχων.
«Επιδιώκουν αρκετά πρακτικούς στόχους: ένας πόλεμος, μια ένοπλη σύγκρουση, οι άνθρωποι πεθαίνουν, οι Αμερικανοί βγάζουν χρήματα.
Οι εταιρείες τους βγάζουν χρήματα από την προμήθεια αγαθών και όπλων.
Ξοδεύουν με ευχαρίστηση αυτά τα δισεκατομμύρια δολάρια που ο Biden βγάζει από το Κογκρέσο με κάποιες αδύναμες συζητήσεις σε εξέλιξη, αλλά τα χρήματα συνεχίζουν να εισέρχονται.
Αυτά είναι εκατοντάδες δισεκατομμύρια δολάρια», κατέληξε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης