Τελευταία Νέα
Διεθνή

New York Times: Οι επιδρομές με drones σε ρωσικό έδαφος έχουν στόχο να ανυψώχουν το πεσμένο ηθικό των Ουκρανών

New York Times: Οι επιδρομές με drones σε ρωσικό έδαφος έχουν στόχο να ανυψώχουν το πεσμένο ηθικό των Ουκρανών
Η τακτική έχει σκοπό να καταδείξει στο ουκρανικό κοινό ότι το Κίεβο μπορεί ακόμα να αντεπιτεθεί, σύμφωνα με αμερικανούς αξιωματούχους
Οι επιδρομές με μη επανδρωμένα αεροσκάφη σε ρωσικό έδαφος έχουν σχεδιαστεί για να ανυψώσουν το πνεύμα των αποκαρδιωμένων Ουκρανών, αναφέρει η New York Times.
Η τακτική έχει σκοπό να καταδείξει στο ουκρανικό κοινό ότι το Κίεβο μπορεί ακόμα να αντεπιτεθεί, σύμφωνα με αμερικανούς αξιωματούχους.
Η ανύψωση του ηθικού των Ουκρανών και των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας μέσω τέτοιων συμβολικών επιθέσεων είναι ιδιαίτερα σημαντική λόγω της στασιμότητας της αντεπίθεσης.
Ο Andriy Yusov, εκπρόσωπος της κύριας διεύθυνσης πληροφοριών του ουκρανικού υπουργείου Άμυνας, δήλωσε στις αρχές Αυγούστου ότι τέτοιες επιθέσεις θα συνεχιστούν, αν και το Κίεβο δεν ανέλαβε άμεσα την ευθύνη για αυτές τις επιθέσεις, γράφει η New York Times.
Παρά τις περιορισμένες επιπτώσεις των επιθέσεων, Αμερικανοί αξιωματούχοι, που θέλησαν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους, δήλωσαν ότι αναμένουν επίσης η Ουκρανία να συνεχίσει τις προσπάθειές της να χτυπήσει τη Ρωσία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης