Τελευταία Νέα
Διεθνή

Viktor Shokin (πρώην γενικός εισαγγελέας της Ουκρανίας): Διεφθαρμένος ο Biden, πλήρωσε 1 εκατ δολάρια για να τον απολύσουν

Viktor Shokin (πρώην γενικός εισαγγελέας της Ουκρανίας): Διεφθαρμένος ο Biden, πλήρωσε 1 εκατ δολάρια για να τον απολύσουν
Ο πρώην γενικός εισαγγελέας της Ουκρανίας κατήγγειλε ότι ο νυν πρόεδρος των ΗΠΑ έδωσε 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε αντάλλαγμα για την απόλυσή του
Ο πρώην Γενικός Εισαγγελέας της Ουκρανίας, Viktor Shokin, σε συνέντευξή του στο Fox News, κατηγόρησε τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Biden, για ανάμειξη σε διαφθορά, λέγοντας ότι έχασε τη θέση του επειδή η απόλυσή του ήταν «πληρωμένη» από την Ουάσιγκτον.
Δεν θέλω να ασχοληθώ με αναπόδεικτα γεγονότα, αλλά η προσωπική μου πεποίθηση είναι ότι ναι, ήταν ακριβώς έτσι.
Δωροδοκήθηκαν» τόνισε ο Viktor Shokin.
Ο πρώην γενικός εισαγγελέας της Ουκρανίας κατήγγειλε ότι ο νυν πρόεδρος των ΗΠΑ «έδωσε 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε αντάλλαγμα για την απόλυσή μου».
«Δεν είναι αυτό από μόνο του υπόθεση διαφθοράς; ρώτησε ο Viktor Shokin.
Ο πρώην Γενικός Εισαγγελέας της Ουκρανίας είναι κεντρικό πρόσωπο στη συζήτηση σχετικά με τη φερόμενη χρήση πολιτικής επιρροής από τον Biden ως Αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών προς όφελος της επιχείρησης του γιου του Η. Biden.
Ο Viktor Shokin απολύθηκε το 2016, πιστεύουν ορισμένοι μετά από έντονες πιέσεις από τον Biden.
Ο Biden εκείνα τα χρόνια υπηρέτησε ως αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών και επέβλεπε τo Ουκρανικό ζήτημα στην κυβέρνηση του Obama.
Έχει δηλώσει επανειλημμένα ότι δεν έχει καμία σχέση με τις επιχειρηματικές συναλλαγές του γιου του, οι οποίες τώρα τους Ρεπουμπλικάνους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης