Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο Medvedev στηρίζει Trump: Η φωτογραφία με τον Biden σε ρόλο... zombie

Ο Medvedev στηρίζει Trump: Η φωτογραφία με τον Biden σε ρόλο... zombie
Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ παραδόθηκε την Πέμπτη (24/8/2023) σε φυλακή της Τζόρτζια με την κατηγορία της εκβίασης και της συνωμοσίας
Με ένα… ιδιότυπο τρόπο, ο αντιπρόεδρος του συμβουλίου εθνικής ασφαλείας της Ρωσίας, Dmitry Medvedev, εξέφρασε τη στήριξη του στον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Donald Trump, ο οποίος αντιμετωπίζει… προβλήματα με τη δικαιοσύνη.
Ειδικότερα, ο Medvedev ανέβασε στο Χ (πρώην twitter) τη φωτογραφία του Trump από τη σύλληψη του, την οποία συνόδευσε με μια φωτογραφία του νυν Αμερικανού προέδρου, Joe Biden σε ρόλο... zombie.
Medvedev1111.JPG
Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ παραδόθηκε την Πέμπτη (24/8/2023) σε φυλακή της Τζόρτζια με την κατηγορία της εκβίασης και της συνωμοσίας. Ο Αμερικανός μεγιστάνας αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 200.000 δολαρίων, αφού έβγαλε μια ιστορική φωτογραφία.
Αφού υποβλήθηκε στη νομική διαδικασία σύλληψης, φωτογράφισης, λήψης δακτυλικών αποτυπωμάτων και καταβολής χρηματικής εγγύησης για την απελευθέρωσή του υπό όρους, ο κρατούμενος υπ’ αριθμόν P01135809 –ο Donald Trump– κατήγγειλε χθες Πέμπτη την «παρωδία δικαιοσύνης» και την «ανάμιξη στις εκλογές» του 2024 από τις αρχές στην πολιτεία Ατλάντα, όπου του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης