Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι Ρώσοι βελτιώνουν τις θέσεις τους στο Kupyansk – Νεκροί πάνω από 170 Ουκρανοί στρατιώτες

Οι Ρώσοι βελτιώνουν τις θέσεις τους στο Kupyansk – Νεκροί πάνω από 170 Ουκρανοί στρατιώτες
Στην κατεύθυνση του Kupyansk οι μονάδες της ομάδας μάχης «Δύση» διεξήγαγαν επιθετικές επιχειρήσεις στις περιοχές ευθύνης που τους είχαν ανατεθεί και βελτίωσαν την τακτική τους θέση
Οι ρωσικές δυνάμεις διεξήγαγαν επιθετικές επιχειρήσεις και βελτίωσαν την τακτική τους θέση στην περιοχή Kupyansk, ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας,.
Στην κατεύθυνση του Kupyansk οι μονάδες της ομάδας μάχης «Δύση» διεξήγαγαν επιθετικές επιχειρήσεις στις περιοχές ευθύνης που τους είχαν ανατεθεί και βελτίωσαν την τακτική τους θέση, σημειώνει η Μόσχα.
Οι ρωσικές δυνάμεις εξουδετέρωσαν 170 Ουκρανούς στρατιώτες στην περιοχή Kupyansk την περασμένη ημέρα, αποκρούοντας τις επιθετικές επιχειρήσεις των Ουκρανών.
Επιπλέον τις τελευταίες 24 ώρες, οι ρωσικές δυνάμεις υποστηριζόμενες από αεροσκάφη, πυροβολικό και βαριά συστήματα φλογοβόλων απέκρουσαν τέσσερις επιθέσεις από ομάδες επίθεσης της 67ης μηχανοκίνητης ουκρανικής ταξιαρχίας, της 25ης αερομεταφερόμενης και 95ηςαεροπορικής ταξιαρχίας του ουκρανικού στρατού κοντά στο Sinkovka στην περιοχή Kharkov, Novoyegorovka. στη Λαϊκή Δημοκρατία του Lugansk.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης