Τελευταία Νέα
Διεθνή

Krivonos (Ουκρανός στρατηγός): Οι Ουκρανοί είναι παγιδευμένοι στο ανατολικό μέτωπο ενώ οι Ρώσοι περικυκλώνουν το Kharkiv

Krivonos (Ουκρανός στρατηγός): Οι Ουκρανοί είναι παγιδευμένοι στο ανατολικό μέτωπο ενώ οι Ρώσοι περικυκλώνουν το Kharkiv
Όταν εντείνουν τις επιθετικές τους επιχειρήσεις οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις μπορεί να δημιουργήσουν προϋποθέσεις για το σχηματισμό παγίδας, δήλωσε ο απόστρατος στρατηγός
Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας πιθανότατα θα πέσουν σε παγίδα στα ανατολικά της Ουκρανίας, δήλωσε ο απόστρατος στρατηγός των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας Sergey Krivonos, μεταδίδει το RIA Novosti.
«Όταν εντείνουν τις επιθετικές τους επιχειρήσεις οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις μπορεί να δημιουργήσουν προϋποθέσεις για το σχηματισμό παγίδας για τις στρατιωτικές μας μονάδες στην ανατολική Ουκρανία», είπε ο Krivonos.
Σύμφωνα με τον απόστρατο στρατηγό, οι ρωσικές δυνάμεις πραγματοποιούν αυτή τη στιγμή επιτυχημένα πλήγματα στην ανατολική κατεύθυνση των εχθροπραξιών.
Επιπλέον, οι ρωσικές δυνάμεις ενδέχεται να περικυκλώσουν το Kharkiv καθώς ο ουκρανικός στρατός υφίσταται τη μία ήττα μετά την άλλη, πρότεινε.
Ο Krivonos παραδέχτηκε νωρίτερα ότι οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις ήταν καλά προετοιμασμένες για την αντεπίθεση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, ενώ το Κίεβο εστίαζε στις δημόσιες σχέσεις.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης