Τελευταία Νέα
Διεθνή

Τραγικός Biden, πήγε στη Χαβάη και αστειευόταν με την ασύλληπτη τραγωδία στο νησί

Τραγικός Biden, πήγε στη Χαβάη και αστειευόταν με την ασύλληπτη τραγωδία στο νησί
Δεν ήξερε τί έλεγε για ακόμη μία φορά ο Αμερικανός πρόεδρος
Σχετικά Άρθρα
Μετά την οικολογική καταστροφή, 114 νεκρούς και πάνω από 850 αγνοούμενους από τις φονικές πυρκαγιές που κατασπάραξαν το νησί, ο Αμερικανός πρόεδρος Joe Biden πήγε καθυστερημένα -δύο εβδομάδες μετά- στη Χαβάη, εξοργίζοντας ακόμη περισσότερο τους ντόπιους με τα όσα είπε.
Μεταξύ άλλων, δεν δίστασε εν μέσω αυτής της τραγωδίας να πει αστειάκια ή ακόμη και ψέματα.
«Ακόμη ζεστό το έδαφος, φίλε», αστειεύτηκε ο Δημοκρατικός πρόεδρος.
Σε άλλο σημείο της ομιλίας του, είπε στον δήμαρχο της κομητείας Μάουι: «Μοιάζεις σαν να έπαιζες αμυντικό τάκλιν» (σσσ: ράγμπι).
Στη συνέχεια, είπε ψέματα ότι παραλίγο να χάσει τη γυναίκα του σε πυρκαγιά στην κουζίνα το 2004. Στην πραγματικότητα, η φωτιά ήταν «υπό έλεγχο σε 20 λεπτά» και οι πυροσβέστες «την κατάλαβαν αρκετά νωρίς», όπως απορρέει από τα τότε δημοσιεύματα.
Οι κάτοικοι είναι εξοργισμένοι...
«Ακούγοντάς σας να μιλάτε για το σπίτι σας που, ξέρετε, είχε μια μικρή φωτιά... παραλίγο να χάσετε τη γάτα σας και την Corvette σας», είπε ένας εξαγριωμένος κάτοικος στα social media, ενώ ένας άλλος έγραψε πως «είσαι τόσο εκτός πραγματικότητας, που δεν ξέρεις καν πώς να μιλήσεις στους απλούς ανθρώπους».
«Είσαι ένα αηδιαστικό, κατάπτυστο κάθαρμα», έγραψε ένας άλλος.
«Fuck You» φώναξαν περισσότεροι κάτοικοι καθώς η αυτοκινητοπομπή του Biden προχωρούσε στον δρόμο.
Και φυσικά, ο Joe Biden φάνηκε να αποκοιμιέται κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης με τις οικογένειες των θυμάτων της πυρκαγιάς...

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης