Τελευταία Νέα
Διεθνή

Macgregor (Αμερικανός Συνταγματάρχης): Στην Δύση λένε ψέματα για την Ουκρανία – Η Ρωσία κερδίζει και δεν θα ανεχθεί το ΝΑΤΟ

Macgregor (Αμερικανός Συνταγματάρχης): Στην Δύση λένε ψέματα για την Ουκρανία – Η Ρωσία κερδίζει και δεν θα ανεχθεί το ΝΑΤΟ
Σύμφωνα με τον Macgregor, «το πιο έξυπνο πράγμα που μπορούμε να κάνουμε είναι να τερματίσουμε αυτόν τον πόλεμο τώρα», προσθέτοντας ότι «οι Ρώσοι δεν θα ανεχθούν ποτέ τις δυνάμεις του ΝΑΤΟ στο ουκρανικό έδαφος»
Εάν πιέσουμε την Ρωσία, θα μας φτάσει εδώ στις ΗΠΑ… προειδοποιεί ο αμερικανός Συνταγματάρχης Douglas Macgregor ο οποίος σε συνέντευξη του στον δημοσιογράφο Tucker Carlson προβαίνει σε σοβαρές αποκαλύψεις για την Ουκρανία.
Ο Συνταγματάρχη Douglas Macgregor εξήγησε γιατί ο πόλεμος στην Ουκρανία έβαλε τις Ηνωμένες Πολιτείες στα πρόθυρα ενός «καταστροφικού πολέμου που θα μπορούσε εύκολα να πλήξει την Αμερική».

Ο Tucker Carlson τόνισε: «σχεδόν όλα όσα σας είπαν το NBC και οι NYTimes για τον πόλεμο στην Ουκρανία είναι ψέματα».
«Ο ρωσικός στρατός είναι ανίκανος»
«Η Ουκρανία είναι Δημοκρατία»
«Ο Putin είναι ο Hitler και προσπαθεί να καταλάβει τον κόσμο!»
«Ευτυχώς, οι Ουκρανοί κερδίζουν».


«Κάθε ισχυρισμός είναι ψευδής, ειδικά ότι κερδίζει η Ουκρανία, τόνισε ο είπε ο Tucker Carlson, προσθέτοντας «ο ουκρανικός στρατός δεν κερδίζει - στην πραγματικότητα, χάνει άσχημα.
Η Ουκρανία καταστρέφεται.
Ο πληθυσμός της σφαγιάζεται»

«Οι περισσότεροι Αμερικανοί δεν γνωρίζουν τίποτα για την Ουκρανία», συνέχισε ο Douglas Macgregor, προσθέτοντας ότι «αν ήξεραν κάτι για την ιστορία της Ανατολικής Ευρώπης, θα έλεγαν όλοι «να φύγουμε γρήγορα!». ... γιατί οι πόλεμοι και το αίμα και το μίσος μαίνεται εδώ και αιώνες είναι κάτι που δεν μπορούμε να λύσουμε»

Τα σχόλια του Macgregor είναι πιο δυσοίωνα.
Σημειώνει ότι ο Πρόεδρος Biden επέτρεψε την παρουσία αμερικανικών δυνάμεων στο έδαφος της Ουκρανίας.
«Θα ήταν λάθος να πιστεύουμε ότι οι ρωσικές δυνάμεις δεν ξέρουν πού βρίσκονται», εξηγεί ο απόστρατος συνταγματάρχης, επισημαίνοντας ότι οι Ρώσοι στέλνουν ένα μήνυμα με πρόσφατες επιθέσεις με πυραύλους ακριβείας κοντά στα σύνορα Πολωνίας και Μολδαβίας:
«Δεν μπορείτε να κρυφτείτε από εμάς, αν περάσεις αυτά τα σύνορα, θα σε εξοντώσουμε».
Πρέπει να συμφιλιωθούμε με αυτές τις πραγματικότητες γιατί δεν μπορούμε να νικήσουμε», παρατήρησε συλλογισμένος καθώς ορισμένοι αμερικανοί τον έχουν αποκαλέσει «αντιπατριώτη» για τα σχόλιά του.

Η Ρωσία θα φθάσει στις ΗΠΑ

«Αν πιέσουμε αυτόν τον πόλεμο με τη Ρωσία στην Κεντρική Ανατολική Ευρώπη, θα μας φτάσει εδώ στις Ηνωμένες Πολιτείες και θα είναι καταστροφικός».
Σύμφωνα με τον Macgregor, «το πιο έξυπνο πράγμα που μπορούμε να κάνουμε είναι να τερματίσουμε αυτόν τον πόλεμο τώρα», προσθέτοντας ότι «οι Ρώσοι δεν θα ανεχθούν ποτέ τις δυνάμεις του ΝΑΤΟ στο ουκρανικό έδαφος».

«Οι ουκρανικές δυνάμεις είναι αναποτελεσματικές, παραδίδονται στους Ρώσους, όχι επειδή δεν θέλουν να πολεμήσουν… είναι επειδή δεν μπορούν να πολεμήσουν άλλο , έχουν τόσους πολλούς τραυματίες που δεν μπορούν να τους εκκενώσουν...
Εμείς οι αμερικανοί να πάμε να δούμε αυτόν τον στρατό για τον οποίο ξοδέψαμε τόσα πολλά, πως καταστρέφεται».

Όσον αφορά τον εξοπλισμό που χρησιμοποιείται για τη μάχη , ο Macgregor τόνισε «μέρος από τον εξοπλισμό που στείλαμε εκεί είναι ειλικρινά, ξεπερασμένος... είναι πολύ παλιός, δεν είναι νέος»
«Οι ολοκληρωμένες αντιαεροπορικές άμυνες θα γκρεμίσουν ουσιαστικά ότι πετάει στον ουρανό», είπε, προσθέτοντας «στη συνέχεια θα εμπλακούν τα πυρηνικά αποτρεπτικά όπλα - ένα τακτικό πυρηνικό όπλο που λέει «αν συνεχίσετε, θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε στρατηγικά πυρηνικά όπλα.
Δεν θέλουμε να πάμε εκεί, η χρήση οποιουδήποτε πυρηνικού όπλου πρόκειται να κλιμακώσει πολύ γρήγορα τον πόλεμο και θα είναι καταστροφή».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης