Τελευταία Νέα
Διεθνή

Macgregor (Αμερικανός Συνταγματάρχης): Μόνη λύση για την Ουκρανία να παραδοθεί, έρχεται καταστροφή

Macgregor (Αμερικανός Συνταγματάρχης): Μόνη λύση για την Ουκρανία να παραδοθεί, έρχεται καταστροφή
Aνθρωπιστική κρίση εάν η Ουκρανία δεν δηλώσει παράδοση, σύμφωνα με τον Douglas Macgregor
Ο Douglas Macgregor , αμερικανός Συνταγματάρχης και πρώην σύμβουλος του Πενταγώνου, υποστηρίζει ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες πιστεύουν ότι δεν έχουν πεθάνει ακόμη αρκετοί Ουκρανοί για τα συμφέροντα της Αμερικής.
Ο Douglas Macgregor εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η δεινή κατάσταση της Ουκρανίας, την οποία περιέγραψε ως «μια κατάσταση μεταξύ καταστροφής και τεράστιας αποτυχίας», θα οδηγήσει σε ανθρωπιστική κρίση εάν η Ουκρανία δεν δηλώσει παράδοση.
«Δεν αρνούνται να συνεχίσουν τον αγώνα, με βάση την υπόθεση ότι θα συμβεί ένα θαύμα και οι Ουκρανοί θα αποκαταστήσουν τη δύναμή τους.
Με πονάει που το αναφέρω, αλλά ακούγεται ότι δεν έχουν πεθάνει ακόμη αρκετοί Ουκρανοί για τις ΗΠΑ» τόνισε ο Douglas Macgregor.
Η Ρωσία έχει 300.000 στρατιώτες σε εφεδρεία, τους οποίους μπορεί να βάλει στη μάχη ώστε να φέρει την «κόλαση στη γη», πιστεύει ο Douglas Macgregor
«Νομίζω όμως ότι ο Putin θέλει απεγνωσμένα να τερματίσει τη σύγκρουση.
Αυτή είναι μια πολύ περίεργη στιγμή.
Η Ρωσία δεν θέλει να συνεχίσει τη σύγκρουση.
Το ερμηνεύουμε αυτό ως αδυναμία και η Ρωσία μας κοιτάζει και πιστεύει ότι είμαστε άρρωστοι: γιατί να ρισκάρετε έναν μεγάλο πόλεμο μεταξύ των ΗΠΑ και της Ρωσίας για το έδαφος που ονομάζεται Ουκρανία.
Δεν μπορούν να το καταλάβουν αυτό, δεν έχει στρατηγικό νόημα», κατέληξε ο Douglas Macgregor.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης