Τελευταία Νέα
Διεθνή

Erdogan: Ίσως συναντηθώ με τον Putin για τη συμφωνία της Μαύρης Θάλασσας

Erdogan: Ίσως συναντηθώ με τον Putin για τη συμφωνία της Μαύρης Θάλασσας
Ο Τούρκος πρόεδρος υποστήριξε πως η οικονομική ομάδα της Τουρκίας είναι ικανή να μειώσει τον πληθωρισμό σε μονοψήφια επίπεδα
Σε ενδεχόμενη συνάντησης του με τον Ρώσο ομόλογο του, Vladimir Putin, αναφέρθηκε ο Τούρκος πρόεδρος, Recep Tayyip Erdogan.
«Τον Σεπτέμβριο είναι η σύνοδος της G20 στην Ινδία και η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ στις ΗΠΑ. Αν βρούμε την ευκαιρία σε αυτό το φορτωμένο πρόγραμμα, θα συναντηθούμε και θα μιλήσουμε απευθείας με τον (Vladimir) Putin», δήλωσε ο Erdogan στους δημοσιογράφους στο αεροπλάνο της επιστροφής από την Ουγγαρία, όπως μεταδίδει το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu.
Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Hakan Fidan, μπορεί να επισκεφθεί τη Ρωσία σύντομα για να συζητήσει τη συμφωνία της Μαύρης Θάλασσας για τα σιτηρά.
«Σύντομα, ο υπουργός μας των Εξωτερικών μπορεί να αναλάβει ένα ταξίδι στη Ρωσία. Επειδή το να συζητηθεί το θέμα αυτό απευθείας έχει μεγάλη σημασία, και μπορεί να αποφέρει καλύτερα αποτελέσματα» φέρεται να είπε ο Erdogan.
Ο Τούρκος πρόεδρος είπε ακόμη πως η οικονομική ομάδα της Τουρκίας είναι ικανή να μειώσει τον πληθωρισμό σε μονοψήφια επίπεδα. Σύμφωνα με το κείμενο της απάντησής του σε ερωτήσεις, ο Ερντογάν είπε επίσης πως η κυβέρνησή του κατάφερε να μειώσει τον πληθωρισμό σε μονοψήφια επίπεδα στο παρελθόν και πως οι Τούρκοι πρέπει να έχουν πίστη στο κόμμα του, το ΑΚP, ότι θα το πετύχει και πάλι.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης