Τελευταία Νέα
Διεθνή

Πρωτοφανές άλμα 1.700% στις τιμές των εισιτηρίων στο αμερικανικό ποδόσφαιρο λόγω... Messi

Πρωτοφανές άλμα 1.700% στις τιμές των εισιτηρίων στο αμερικανικό ποδόσφαιρο λόγω... Messi
Ο Messi υπέγραψε συμβόλαιο με τον σύλλογο Inter Miami CF τον Ιούλιο για 50 έως 60 εκατομμύρια δολάρια ετησίως
Η μετακίνηση του σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου Lionel Messi στη Major League Soccer έχει αντίκτυπο στις πωλήσεις εισιτηρίων, καθώς οι τιμές για τους αγώνες της τελευταίας σεζόν στις ΗΠΑ έχουν αυξηθεί πάνω από 1.700% στη δευτερογενή αγορά, σε σύγκριση με πέρυσι.
Ο Messi υπέγραψε συμβόλαιο με τον σύλλογο Inter Miami CF τον Ιούλιο για 50 έως 60 εκατομμύρια δολάρια ετησίως, το οποίο περιλαμβάνει μετοχικό μερίδιο στην ομάδα, αναφέρει το CNN.
Επίσης, υπέγραψε συμφωνίες κατανομής εσόδων με την Apple TV και την Adidas.
Η μετακίνηση του Messi στις ΗΠΑ έχει δημιουργήσει ένα κύμα ενδιαφέροντος για την ομάδα και το MLS, το οποίο δεν θεωρείται συνήθως μεταξύ των κορυφαίων πρωταθλημάτων του κόσμου.
Με την υπογραφή του Messi, οι συνδρομές στο «MLS Season Pass» στο Apple TV έχουν διπλασιαστεί, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της Inter Miami, Jorge Mas.
Ίσως το πιο εντυπωσιακό είναι ότι οι τιμές των εισιτηρίων της Ίντερ Μαϊάμι έχουν αυξηθεί τόσο για εντός όσο και εκτός έδρας αγώνες.
Για τους εντός έδρας αγώνες, η μέση τιμή καταλόγου στη δευτερογενή αγορά αυξήθηκε από 152 σε 864 δολάρια από την υπογραφή του Messi, μια αύξηση 468% από τον Αύγουστο του 2022, σύμφωνα με στοιχεία που παρέχονται από την TicketIQ.
Το αποτέλεσμα είναι πιο έντονο για τα εκτός έδρας παιχνίδια, τα οποία περιλαμβάνουν μεγαλύτερες αγορές όπως η Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες.
Για όλα τα υπόλοιπα εκτός έδρας παιχνίδια μαζί, οι μέσες τιμές των εισιτηρίων αυξήθηκαν κατά 1.002% σε σύγκριση με πέρυσι, από τον Αύγουστο του 2022.
2_238.JPG1_321.JPG
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης