Τελευταία Νέα
Διεθνή

Παίζουν με τη φωτιά οι ΗΠΑ στη Συρία: Αμερικανικό F - 35 πλησίασε και πάλι επικίνδυνα ρωσικό Su - 35

Παίζουν με τη φωτιά οι ΗΠΑ στη Συρία: Αμερικανικό F -   35 πλησίασε και πάλι επικίνδυνα ρωσικό Su - 35
Την τελευταία στιγμή απετράπη κρίση με απρόβλεπτες συνέπειες
Σχετικά Άρθρα
Επικίνδυνα παιχνίδια παίζουν οι Αμερικανοί στη Συρία, διακινδυνεύοντας άμεσα ένα θερμό επεισόδιο με τη Ρωσία.
Μαχητικό αεροσκάφος F-35 του συνασπισμού υπό την ηγεσία των ΗΠΑ προσέγγισε επικίνδυνα ένα ρωσικό μαχητικό που πραγματοποιούσε προγραμματισμένη πτήση κατά μήκος των νότιων συνόρων της Συρίας, δήλωσε ο επικεφαλής του Ρωσικού Κέντρου στη χώρα Vadim Kulit, σύμφωνα με το Tass.
«Από τις 11:55 π.μ. έως τις 12:03 π.μ. στις 19 Αυγούστου, το μαχητικό αεροσκάφος F-35 του συνασπισμού προσέγγισε επικίνδυνα ένα ρωσικό αεροσκάφος Su-35 που πραγματοποιούσε προγραμματισμένη πτήση κατά μήκος των νότιων συνόρων της Συρίας σε ύψος περίπου 9.000 μέτρων στην περιοχή al-Tanf.»
Σύμφωνα με τον Kulit, οι Ρώσοι πιλότοι επέδειξαν υψηλό επαγγελματισμό και έλαβαν έγκαιρα μέτρα για να αποτρέψουν μια σύγκρουση.
Σύμφωνα με τα λόγια του, τα αεροσκάφη του συνασπισμού συνεχίζουν να δημιουργούν επικίνδυνες καταστάσεις στον ουρανό πάνω από τη Συρία, παραβιάζοντας τα πρωτόκολλα μη σύγκρουσης
«Τρία ζεύγη F-16 του συνασπισμού, τρία ζεύγη F-35 και ένα ζευγάρι μαχητικών αεροσκαφών Rafale, καθώς και δύο μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα πολλαπλών χρήσεων MQ-1C παραβίασαν τον εναέριο χώρο της Συρίας στην περιοχή al-Tanf 16 φορές κατά τη διάρκεια την ημέρα», πρόσθεσε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης