Τελευταία Νέα
Διεθνή

Zakharova: Η Δύση θέλει πειθήνιους δημοσιογράφους γι' αυτό δεν είπε τίποτα για τη δολοφονία της Dugina

Zakharova: Η Δύση θέλει πειθήνιους δημοσιογράφους γι' αυτό δεν είπε τίποτα για τη δολοφονία της Dugina
Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών υπενθύμισε μια σειρά από απόπειρες δολοφονίας και δολοφονίες Ρώσων δημοσιογράφων και ηγετών της κοινής γνώμης που διέπραξε το καθεστώς του Κιέβου
Η Ρωσία δεν έχει ακούσει ακόμα ούτε μία αντίδραση από διεθνείς οργανισμούς σχετικά με τη δολοφονία της δημοσιογράφου Darya Dugina, καθώς και άλλες «ωμότητες» που διαπράχθηκαν κατά εκπροσώπων των μέσων ενημέρωσης, δήλωσε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Maria Zakharova.
«Ένα χρόνο μετά τον τραγικό θάνατο της Darya Dugina, δεν ακούσαμε ούτε μια λέξη από αρμόδιους οργανισμούς και θεσμούς ανθρωπίνων δικαιωμάτων για αυτήν και πολλές άλλες σκόπιμες φρικαλεότητες που διαπράχθηκαν εναντίον εκείνων των εκπροσώπων των μέσων ενημέρωσης των οποίων η άποψη δεν συμπίπτει με αυτή που εγκρίθηκε από τη συλλογική Δύση», δήλωσε η Zakharova.
«Η υποκρισία, ο διαχωρισμός των δημοσιογράφων σε "καλούς" και "κακούς", "δικούς" και "δικούς τους" είναι αυτό που επικρατεί στις δραστηριότητες αυτών των οργανώσεων.
Θα θέλαμε για άλλη μια φορά να επιστήσουμε την προσοχή των διεθνών οργανισμών για τα ανθρώπινα δικαιώματα και του δικαστικού σώματος στο γεγονός ότι παραβιάζονται κατάφωρα τα δικαιώματα των δημοσιογράφων και χρησιμοποιούνται τρομοκρατικές μέθοδοι εναντίον τους», δήλωσε η Zakharova.
Υπενθύμισε μια σειρά από απόπειρες δολοφονίας και δολοφονίες Ρώσων δημοσιογράφων και ηγετών της κοινής γνώμης που διέπραξε το καθεστώς του Κιέβου.
«Την κυνική δολοφονία της Dugina ακολούθησε μια σειρά από απόπειρες δολοφονιών και δολοφονιών Ρώσων δημοσιογράφων και ηγετών της κοινής γνώμης που διαπράχθηκαν από Ουκρανούς νεοναζί», δήλωσε η Zakharova.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης