Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία: O Stoltenberg παραδέχεται ότι δεν αρχίζουν ειρηνευτικές συνομιλίες, εξαιτίας των Ουκρανών

Ρωσία: O Stoltenberg παραδέχεται ότι δεν αρχίζουν ειρηνευτικές συνομιλίες, εξαιτίας των Ουκρανών
O Stoltenberg δήλωσε ότι μόνο το Κίεβο μπορεί να αποφασίσει πότε είναι οι κατάλληλες συνθήκες για τη διεξαγωγή συνομιλιών και τι είναι αποδεκτό για αυτό στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων
Ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Jens Stoltenberg παραδέχεται ότι οι ειρηνευτικές συνομιλίες μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας δεν ξεκινούν λόγω της στάσης που υιοθέτησε το επίσημο Κίεβο, σημείωσε στο κανάλι του στο Telegram ο Konstantin Kosachev, αντιπρόεδρος του Ομοσπονδιακού Συμβουλίου της Ρωσίας.
«Στην πραγματικότητα, ο Stoltenberg παραδέχτηκε ότι οι διαπραγματεύσεις δεν ξεκινούν αποκλειστικά λόγω της θέσης του καθεστώτος του Κιέβου.
Εξακολουθούν να πιστεύουν ότι οι περιστάσεις δεν είναι ακόμη "ώριμες"», ανέφερε η δήλωσή του.
Ο Ρώσος πολιτικός τόνισε ότι αυτή η παραδοχή του αρχηγού του ΝΑΤΟ είναι εξαιρετικά σημαντική, διότι προηγουμένως ο ίδιος και άλλοι δυτικοί ηγέτες είχαν ισχυριστεί ότι οι συνομιλίες ήταν αδύνατες λόγω της θέσης της Μόσχας.
Νωρίτερα, ο Stoltenberg δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ότι μόνο το Κίεβο μπορεί να αποφασίσει πότε είναι οι κατάλληλες συνθήκες για τη διεξαγωγή συνομιλιών και τι είναι αποδεκτό για αυτό στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης