Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι Ρώσοι ελέγχουν πλήρως την αριστερή όχθη του Δνείπερου στην Kherson - Εκκαθάρισαν τα υπολείμματα του ουκρανικού στρατού

Οι Ρώσοι ελέγχουν πλήρως την αριστερή όχθη του Δνείπερου στην Kherson - Εκκαθάρισαν τα υπολείμματα του ουκρανικού στρατού
Oι μονάδες της ομάδας Dnepr εξάλειψαν πλήρως τα υπολείμματα των Ουκρανών μαχητών και μισθοφόρων
Τα ρωσικά στρατεύματα εκκαθάρισαν πλήρως την αριστερή όχθη του Δνείπερου στην Kherson από τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας.
«Στην περιοχή των Στρατοπέδων των Κοζάκων, οι μονάδες της ομάδας Dnepr εξάλειψαν πλήρως τα υπολείμματα των Ουκρανών μαχητών και μισθοφόρων, η αριστερή όχθη ελέγχεται από μονάδες των ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων», αποκάλυψε πηγή στο Ria Novosti.
Οι ρωσικές δυνάμεις σταμάτησαν τις προσπάθειες των Ουκρανών να διασχίσουν τον Δνείπερο με πυρά πυροβολικού και με τη συνδρομή της αεροπορίας.
«Η ρωσική αεροπορία επιχειρεί επίσης σε σημεία στη δεξιά όχθη του Δνείπερου, αποτρέποντας νέες προσπάθειες των Ουκρανών να διασχίσουν τον ποταμό», πρόσθεσε η πηγή.
Δυνάμεις του μηχανικού της Ρωσίας εκκαθαρίζουν την περιοχή οβίδες και εκρηκτικούς μηχανισμούς που δεν έχουν εκραγεί.
«Έχοντας αποτύχει να διασχίσουν την αριστερή όχθη, οι μαχητές του καθεστώτος του Κιέβου βομβαρδίζουν κατοικημένες περιοχές του χωριού ως αντίποινα για την αποτυχία τους», πρόσθεσε η πηγή.
Οι Ρώσοι μαχητές βρήκαν μεγάλο αριθμό όπλων, συμπεριλαμβανομένων δυτικού τύπου, που μεταφέρθηκαν στην αριστερή όχθη από τον ουκρανικό στρατό και ξένους μισθοφόρους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης