Τελευταία Νέα
Διεθνή

Meloni στην Αλβανία: Πλήρωσε τον λογαριασμό αυτών των ηλιθίων, σε παρακαλώ

Meloni στην Αλβανία: Πλήρωσε τον λογαριασμό αυτών των ηλιθίων, σε παρακαλώ
Η Meloni πέρασε μαζί με την οικογένειά της λίγες ημέρες αυτήν την εβδομάδα στην Αλβανία προσκεκλημένη του πρωθυπουργού Edi Rama, καθώς η χώρα γνώρισε τουριστική έκρηξη αυτό το καλοκαίρι
Η πρωθυπουργός της Ιταλίας Meloni συγκαταλέγεται στους όλο και περισσότερους Ιταλούς που επέλεξαν την Αλβανία για τις καλοκαιρινές τους διακοπές φέτος και φρόντισε να αποζημιώσει αλβανό εστιάτορα αφού παρέα συμπατριωτών της έφυγε από το εστιατόριό του χωρίς να πληρώσει τον λογαριασμό.
Η Meloni πέρασε μαζί με την οικογένειά της λίγες ημέρες αυτήν την εβδομάδα στην Αλβανία προσκεκλημένη του πρωθυπουργού Edi Rama, καθώς η χώρα γνώρισε τουριστική έκρηξη αυτό το καλοκαίρι, προσελκύοντας επισκέπτες με τις παραλίες της λευκής άμμου και τις χαμηλές τιμές σε σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη.
Οταν η είδηση ότι μια παρέα Ιταλών έφυγε από εστιατόριο της πόλης Μπεράτ χωρίς να πληρώσει έγινε viral στα αλβανικά μέσα ενημέρωσης, η Meloni κινητοποιήθηκε, δήλωσε ο Edi Rama στην εφημερίδα La Stampa.
«Πήγαινε και πλήρωσε τον λογαριασμό αυτών των ηλιθίων, σε παρακαλώ», είπε η Μελόνι στον ιταλό πρεσβευτή στην Αλβανία, σύμφωνα με τον Rama.
Ο Φραντσέκσο Λολομπρίτζιντα, ο υπουργός Γεωργίας της Ιταλίας και γαμπρός της Μελόνι που βρέθηκε μαζί της στην Ιταλία, δήλωσε ότι ήταν θέμα εθνικής υπερηφάνειας.
«Προσφέρθηκε να πληρώσει τον λογαριασμό. Ο πρεσβευτής ήταν καθ΄οδόν επιστρέφοντας στα Τίρανα και ήταν διαθέσιμος. Λίγοι απατεώνες δεν μπορούν να ντροπιάζουν έναν λαό έντιμων ανθρώπων», είπε.
Ο Rama δήλωσε σε τηλεοπτική του συνέντευξη αυτήν την εβδομάδα ότι η Αλβανία αναμένει 500.000 επισκέπτες από την Ιταλία αυτήν την χρονιά. Πολλοί είναι οι Ιταλοί που απέφυγαν τα εσωτερικά ταξίδια φέτος λόγων των υψηλών τιμών και ταξίδεψαν στην Αλβανία όπου τα καταλύματα και οι υποδομές στις πλαζ είναι φθηνότερες.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης