Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αμερικανίδα βουλευτής: Όχι άλλα χρήματα στην Ουκρανία - Η Ρωσία πλουτίζει, ενώ οι ΗΠΑ γίνονται κατά τρισεκατομμύρια φτωχότερες

Αμερικανίδα βουλευτής: Όχι άλλα χρήματα στην Ουκρανία - Η Ρωσία πλουτίζει, ενώ οι ΗΠΑ γίνονται κατά τρισεκατομμύρια φτωχότερες

UBS: Στα τέλη του περασμένου έτους στις περισσότερες χώρες, κυρίως στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο δείκτης ευημερίας μειώθηκε, ενώ στη Ρωσία αυξήθηκε κατά 600 δισεκατομμύρια δολάρια

Η βουλευτής Teylor Green ανακοίνωσε την αποτυχία των αμερικανικών αντιρωσικών κυρώσεων και κάλεσε τον Λευκό Οίκο να σταματήσει να χορηγεί χρήματα στην Ουκρανία.
Ειδικότερα, η βουλευτής της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ από το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα ανακοίνωσε την αποτυχία των κυρώσεων κατά της Ρωσίας και ζήτησε την απόσυρση της οικονομικής στήριξης προς την Ουκρανία.
Η δήλωση έγινε μετά τη δημοσίευση της έκθεσης της τράπεζας UBS «On Global Welfare», η οποία αναφέρει ότι στα τέλη του περασμένου έτους στις περισσότερες χώρες, κυρίως στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο δείκτης ευημερίας μειώθηκε, ενώ στη Ρωσία αυξήθηκε κατά 600 δισεκατομμύρια δολάρια.
"Οι κυρώσεις των ΗΠΑ απέτυχαν. Όχι άλλα χρήματα για την Ουκρανία. Η Ρωσία γίνεται πλουσιότερη, ενώ η Αμερική γίνεται κατά τρισεκατομμύρια φτωχότερη", αναφέρει το RIA Novosti , σύμφωνα με την Green.
Η πολιτικός υπενθύμισε ότι η Ουάσιγκτον έχει ήδη μεταφέρει 113 δισεκατομμύρια δολάρια στο Κίεβο και συνεχίζει να στέλνει 1 δισεκατομμύριο δολάρια κάθε μήνα.
Στον αέρα του ραδιοφώνου Sputnik, ο επικεφαλής ερευνητής του Ινστιτούτου Αμερικανικών και Καναδικών Σπουδών της Ρωσικής Ακαδημίας Επιστημών, Διδάκτωρ Οικονομικών Επιστημών Vladimir Vasiliev εξέφρασε την άποψη ότι αυτή η άποψη θα υποστηριχθεί από το αμερικανικό εκλογικό σώμα.
«Τότε οι Αμερικάνοι θα προσέξουν πώς θα διανεμηθούν τα κεφάλαια. Έτσι, αυτή η άποψη θα βρει υποστήριξη.. στην ψήφο», είπε ο ίδιος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης