Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι Ουκρανοί εκτόξευσαν και πάλι βόμβες διασποράς κατά του Donetsk

Οι Ουκρανοί εκτόξευσαν και πάλι βόμβες διασποράς κατά του Donetsk
O δήμαρχος του Donetsk, Alexey Kulemzin, δήλωσε ότι ένα άτομο σκοτώθηκε σε επίθεση με βομβαρδισμούς στην περιοχή Kirovsky της πόλης
Οι ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας εκτόξευσαν 169 οβίδες κατά της Λαϊκής Δημοκρατίας του Donetsk (DPR), συμπεριλαμβανομένων πυρομαχικών διασποράς, και χρησιμοποίησαν ένα drone kamikaze, δήλωσε ο αναπληρωτής επικεφαλής της περιοχής Denis Pushilin.
«Έχουν εκτοξευθεί περίπου 169 οβίδες στη δημοκρατία, συμπεριλαμβανομένων των πυρομαχικών διασποράς ενώ καταγράφηκε η χρήση ενός UAV από τον αντίπαλο», έγραψε στο κανάλι του στο Telegram.
Ο Pushilin διευκρίνισε ότι τρία κτίρια και δύο εγκαταστάσεις ηλεκτρικής ενέργειας στο Donetsk και τη Yasinovataya έχουν υποστεί ζημιές.
Νωρίτερα, ο δήμαρχος του Donetsk, Alexey Kulemzin, δήλωσε ότι ένα άτομο σκοτώθηκε σε επίθεση με βομβαρδισμούς στην περιοχή Kirovsky της πόλης.
Ένας άνδρας τραυματίστηκε από νάρκη κατά προσωπικού Lepestok στο Donetsk και ένας άλλος πολίτης τραυματίστηκε όταν ουκρανικά στρατεύματα βομβάρδισαν τη Yasinovataya.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης