Τελευταία Νέα
Διεθνή

Apple: Ξεκινά η παραγωγή του iPhone 15 στην Ινδία

Apple: Ξεκινά η παραγωγή του iPhone 15 στην Ινδία
Εργοστάσιo της Wistron στην πολιτεία Καρνακατάκα, το οποίο απέκτησε πρόσφατα η Tata, αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα την παραγωγή iPhone στην Ινδία, σύμφωνα με το Bloomberg
H Foxconn ξεκινά την παραγωγή iPhone 15 στην Ινδία καθώς η Apple προσπαθεί να περιορίσει την εξάρτησή της από την Κίνα και να διαφοροποιήσει την εφοδιαστική της αλυσίδα.
Όπως μεταδίδει το Bloomberg, το εργοστάσιο της Foxconn στο Σριπερουμπουντούρ ετοιμάζεται να παραδώσει τα πρώτα iPhone, μόλις λίγες εβδομάδες αφότου ξεκίνησαν οι παραδόσεις από κινεζικά εργοστάσια. Στο παρελθόν, η παραγωγή iPhone στην Ινδία βρισκόταν περίπου έξι με εννιά μήνες πίσω σε σχέση με την Κίνα.
Μετά από συνάντηση με τον πρωθυπουργό της Ινδίας στον Λευκό Οίκο τη φετινή χρονιά, ο CEO της Apple, δήλωσε στο CNBC ότι η Ινδία αποτελεί «τεράστια ευκαιρία».
H Αpple έχει αυξήσει την παραγωγή iPhone στην Ινδία, κατασκευάζοντας σε ινδικές μονάδες συσκευές αξίας πάνω από $7 δισ. κατά το τελευταίο δημοσιονομικό έτος.
Εργοστάσιo της Wistron στην πολιτεία Καρνακατάκα, το οποίο απέκτησε πρόσφατα η Tata, αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα την παραγωγή iPhone στην Ινδία, σύμφωνα με το Bloomberg.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης