Τελευταία Νέα
Διεθνή

Medvedev: Μην υποτιμάμε τη Δύση αλλά οι Ρώσοι καίνε με μεγάλη επιτυχία τα δυτικά όπλα

Medvedev: Μην υποτιμάμε τη Δύση αλλά οι Ρώσοι καίνε με μεγάλη επιτυχία τα δυτικά όπλα
Είναι σαφές πως μάθαμε να αντιμετωπίζουμε αποτελεσματικά όλα τα δυτικά όπλα είπε ο Medvedev
Σχετικά Άρθρα
Την θέση πως η Ρωσία δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να υποτιμά τη Δύση διατύπωσε ο αναπληρωτής επικεφαλής του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας, Dmitry Medvedev, ο οποίος ωστόσο υποστήριξε ότι οι Ρώσοι στρατιώτες «καίνε» με μεγάλη επιτυχία τα δυτικά όπλα.
«Η τεχνική των αντιπάλων δεν πρέπει να υποτιμάται.
Ανάμεσα της υπάρχουν και καλά παραδείγματα και αποτυχημένα, και αυτό ελέγχεται στο πεδίο, κατά τη διάρκεια των εχθροπραξιών.
Οι Ρώσοι στρατιωτικοί «καίνε με μεγάλη επιτυχία» τον εξοπλισμό που προμήθευσε η Δύση την Ουκρανία και θα συνεχίσουν να το κάνουν.
Είναι σαφές ότι μάθαμε πώς να αντιμετωπίζουμε αποτελεσματικά όλα αυτά τα δυτικά όπλα» υποστήριξε ο Medvedev, ο οποίος επισκέφθηκε το Φόρουμ «Army 2023» και την έκθεση όπου παρουσιάζεται ο δυτικός στρατιωτικός εξοπλισμός που έχει κατασχεθεί από τις μάχες στην Ουκρανία.
Σημειώνεται πως ανάμεσα στα «τρόπαια» αυ΄τα υπάρχει ένα καμένο αυστραλιανό τεθωρακισμένο Bushmaster, ένα αμερικανικό τεθωρακισμένο όχημα μεταφοράς προσωπικού M-113, ένα σουηδικό όχημα μάχης πεζικού CV90-40, ένα γαλλικό τροχοφόρο τανκ AMX-10RCR, τεθωρακισμένα βρετανικά οχήματα Husky και Mastiff και ένα όχημα AT-105.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης