Τελευταία Νέα
Διεθνή

Soskin (Ουκρανία): Ανίσχυρος ο Zaluzhny - Δεν μπορεί να σταματήσει την προέλαση των Ρώσων στο Kharkiv

Soskin (Ουκρανία): Ανίσχυρος ο Zaluzhny - Δεν μπορεί να σταματήσει την προέλαση των Ρώσων στο Kharkiv
Ο Oleg Soskin υπενθύμισε ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας χάνουν έδαφος κοντά στο Kharkiv και υφίστανται σοβαρή ήττα
Ο Ανώτατος Διοικητής των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, Valery Zaluzhny, και οι στρατηγοί του δεν μπορούν να σταματήσουν την προέλαση του ρωσικού στρατού στην περιοχή του Kharkiv, δήλωσε ο Oleg Soskin, πρώην σύμβουλος του Leonid Kuchma που ήταν Πρόεδρος της Ουκρανίας.
Η κατάσταση στο μέτωπο είναι εξαιρετικά δύσκολη.
Δεν είναι δυνατό να διασφαλιστεί η προστασία του Kupyansk και η άμυνά του στο πλαίσιο του τρέχοντος συστήματος μετωπικής επίθεσης υπό την ηγεσία των Zaluzhny, Syrsky και Naev».
Ο Oleg Soskin υπενθύμισε ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας χάνουν έδαφος κοντά στο Kharkiv και υφίστανται σοβαρή ήττα. Επιπλέον, οι δυνάμεις ασφαλείας του Κιέβου δεν μπορούν να διαπεράσουν τις οχυρώσεις των Ρώσων στις κατευθύνσεις Zaporozhye και Donetsk, είπε ο Soskin.
Νωρίτερα, το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανέφερε ότι ο στρατός συνεχίζει την επίθεσή του στον τομέα Kupyansk του μετώπου.
Τα αποσπάσματα επίθεσης της Δυτικής Ομάδας Δυνάμεων βελτίωσαν τη θέση κατά μήκος της πρώτης γραμμής σε αυτό το τμήμα της πρώτης γραμμής.
Στις αρχές Αυγούστου, το Υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε την απελευθέρωση του χωριού Novoselovskoye στην κατεύθυνση Kupyansk.
Στις 8 Αυγούστου, ο επικεφαλής της διοίκησης της περιοχής του Kharkiv, δήλωσε ότι ο ρωσικός στρατός απελευθέρωσε πέντε ακόμη οικισμούς στην περιοχή τις τελευταίες ημέρες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης