Τελευταία Νέα
Διεθνή

O Kennedy πιστεύει ότι το ΝΑΤΟ θα καταρρεύσει, το Γερμανικό AfD υπέρ Ρωσίας και η προφητεία CIA… τελειώνει ο Zelensky

O Kennedy πιστεύει ότι το ΝΑΤΟ θα καταρρεύσει, το Γερμανικό AfD υπέρ Ρωσίας και η προφητεία CIA… τελειώνει ο Zelensky
Kennedy Jr (υποψήφιος Πρόεδρος ΗΠΑ): Το ΝΑΤΟ θα καταρρεύσει εάν συγκρουστεί με την Ρωσία
Τι πιστεύουν οι αμερικανοί… εάν συγκρουστεί το ΝΑΤΟ με την Ρωσία ποιος θα κερδίσει;
Ενώ στην Ευρώπη οι ηγεσίες στηρίζουν τον μάταιο πόλεμο, στηρίζοντας την Ουκρανία που ηττάται από την Ρωσία, η Εναλλακτική για την Γερμανία ή AfD, η ακροδεξιά που είναι δεύτερο κόμμα με 21% τάσσεται υπέρ της Ρωσίας.
Ότι εναντιώθηκε στις κυρώσεις κατά της Ρωσίας και ενάντια στον πόλεμο στην Ουκρανία και αξιολογώντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η γερμανική οικονομία εκτίναξαν το ποσοστό του AfD…
Εν τω μεταξύ στέλεχος των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ της γνωστής CIA… υποστηρίζει ότι ο πολιτικός χρόνος του Zelensky τελειώνει, ο Ουκρανός Πρόεδρος… έχει πει πολλά ψέματα στους Ουκρανούς… και η αγανάκτηση όλο και θα φουντώνει…

Kennedy Jr (υποψήφιος Πρόεδρος ΗΠΑ): Το ΝΑΤΟ θα καταρρεύσει εάν συγκρουστεί με την Ρωσία

Σε περίπτωση στρατιωτικής σύγκρουσης μεταξύ ΝΑΤΟ και Ρωσίας, η Βορειοατλαντική Συμμαχία θα καταρρεύσει, αφού κανείς δεν θέλει να πολεμήσει με τη Ρωσία, δήλωσε ο Robert Kennedy Jr. ένας από τους υποψήφιους για την προεδρία των ΗΠΑ από το Δημοκρατικό Κόμμα σε συνέντευξη στο GB News.
«Η σύγκρουση στην Ουκρανία είναι ένα διαπραγματευτικό χαρτί στα πολιτικά παιχνίδια των ΗΠΑ.
Τώρα όλα τα μέλη του ΝΑΤΟ έχουν εμπλακεί σε αυτό.
Εάν η συμμαχία εισέλθει σε στρατιωτική σύγκρουση με τη Ρωσία, θα καταρρεύσει.
Δεν είναι όλες οι χώρες του ΝΑΤΟ έτοιμες να συγκρουστούν με τη Ρωσία.
Για παράδειγμα, η Ελλάδα. Κανείς δεν θέλει να εναντιωθεί στη Ρωσία», παραδέχτηκε ο αμερικανός πολιτικός.

Anton Baron επικεφαλής Altertinative for Germany…υπέρ Ρωσίας και κατά πράσινης ανάπτυξης....

Κορυφαίος Γερμανός πολιτικός δήλωσε ότι η χώρα του δεν πρέπει να επιβάλει κυρώσεις στη Ρωσία, καθώς η ρωσο-γερμανική ενεργειακή συνεργασία είναι σημαντική για την εθνική σταθερότητα.
Σύμφωνα με τον Anton Baron επικεφαλής Altertinative for Germany, χωρίς ρωσικό αέριο, η γερμανική οικονομία απειλείται και εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από «πράσινες» τεχνολογίες που δεν έχουν ακόμη αναπτυχθεί πλήρως, ανέφερε στην Stuttgarter Zeitung
Ο Baron υποστήριξε ότι η Γερμανία δεν πρέπει να βάζει την αντιρωσική ατζέντα της Δύσης πάνω από την ατζέντα της χώρας στην οικονομία και την ενεργειακή ασφάλεια.
Ο πολιτικός πιστεύει ότι αγοράζοντας ρωσικό αέριο, η Γερμανία δεν συμβάλλει στη συνέχιση της σύγκρουσης, έρχεται σε αντίθεση με τη δυτική αφήγηση ότι η Ρωσία πρέπει να υποστεί κυρώσεις για να «σταματήσει η εισβολή».

Ευλογία το ρωσικό φυσικό αέριο

«Το ρωσικό αέριο ήταν μια ευλογία για τη γερμανική οικονομία και την ευημερία μας.
Επίσης, το να λέμε ότι χρησιμοποιώντας το ρωσικό αέριο χρηματοδοτούμε τον πόλεμο του Putin είναι ανοησία
Δεν μπορούμε να δεχθούμε ότι η γερμανική οικονομία εξαρτάται από τις συνθήκες πολέμου – είναι καθαρή αναγκαιότητα».

Ο Baron επέκρινε επίσης έντονα τη γερμανική απόφαση να μην επενδύσει στην πυρηνική ενέργεια και να επικεντρωθεί στην ανάπτυξη «πράσινων» τεχνολογιών.
Η απόφαση αυτή, σύμφωνα με τον ίδιο, είναι αντιστρατηγική και βλάπτει έντονα τη Γερμανία, καθιστώντας την εξαρτημένη από τεχνολογίες που δεν έχουν ακόμη αναπτυχθεί πλήρως, αποτυγχάνοντας να ανταποκριθούν στις γερμανικές απαιτήσεις για ενεργειακή ασφάλεια.

«Κλείνουμε πυρηνικούς σταθμούς και σταθμούς ηλεκτροπαραγωγής με καύση άνθρακα, βασιζόμενοι όλο και περισσότερο στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, παρόλο που δεν υπάρχουν εγκαταστάσεις αποθήκευσης».
Ο Baron είναι γνωστός επικριτής της δυτικής «πράσινης» ατζέντας και των αρνητικών επιπτώσεών της στα γερμανικά εθνικά συμφέροντα.
Πρόσφατα είχε αναφέρει ότι η τεχνολογία υδρογόνου μπορεί να χρειαστεί ακόμη δεκαετίες για να ωριμάσει, επικρίνοντας τον ταυτόχρονο παροπλισμό αξιόπιστων πυρηνικών σταθμών παραγωγής ενέργειας.
Πράγματι, αυτό ήταν ένα άλλο ευαίσθητο θέμα στη χώρα, καθώς, δεδομένης της απουσίας ρωσικού φυσικού αερίου, η πυρηνική ενέργεια θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί τουλάχιστον για να αμβλυνθούν οι επιπτώσεις της ενεργειακής κρίσης.
Όμως κάθε πιθανότητα πυρηνικής ανάπτυξης μπλοκάρεται στη χώρα από την «υπερπράσινη» ατζέντα που ελέγχει τη γερμανική πολιτική.

Στην πραγματικότητα, αυτές οι επικρίσεις γίνονται όλο και πιο συχνές.
Το μποϊκοτάζ της Ρωσίας και η ανεύθυνη προώθηση της «πράσινης» ατζέντας προκαλούν σοβαρά προβλήματα στη Γερμανία, απειλώντας τον ηγετικό οικονομικό ρόλο της ΕΕ που διαδραματίζει η χώρα.
Μέχρι το 2022, το 40% των γερμανικών αναγκών σε φυσικό αέριο καλυπτόταν από τη Ρωσία, γεγονός που έκανε τη Ρωσία απαραίτητο εταίρο για τη γερμανική οικονομία, ειδικά στον βιομηχανικό τομέα.
Ωστόσο, η Γερμναία ενέκρινε ανεύθυνα όλα τα πακέτα κυρώσεων της ΕΕ που επιβλήθηκαν στη Ρωσία και εντάχθηκε πλήρως στη δυτική προσπάθεια να «ακυρώσει» τη Ρωσία.

Ως αποτέλεσμα, η Γερμανία έχει γίνει η χώρα που πλήττεται περισσότερο από τις επιπτώσεις των κυρώσεων – πολύ περισσότερο από την ίδια τη Ρωσία, της οποίας η οικονομία ξεπέρασε πρόσφατα τη Γερμανία.
Επίσης, στις αρχές Αυγούστου, ο γερμανικός όμιλος επιχειρήσεων αποθήκευσης φυσικού αερίου INES δημοσίευσε μια έκθεση που προβλέπει ελλείψεις φυσικού αερίου μέχρι τον χειμώνα 2026-2027, γεγονός που προκαλεί σοβαρές ανησυχίες στους ειδικούς.

Αυτό έχει προκαλέσει κριτική από αρκετούς Γερμανούς πολιτικούς. Ο Baron δεν είναι μόνος.
Για παράδειγμα, πρόσφατα, ο βουλευτής Uwe Schulz δήλωσε:
«Οι κυρώσεις κατά της Ρωσίας… οδηγούν τη Γερμανία και την οικονομική της δραστηριότητα κατευθείαν στην αποβιομηχάνιση.
Η Γερμανία να άρει τις οικονομικές κυρώσεις κατά της Ρωσίας προκειμένου να αποτρέψει περαιτέρω οικονομική ζημιά».

Επίσης, τον Ιούνιο, ένας άλλος πολιτικός του AfD, ο βουλευτής Markus Frohnmaier, χαρακτήρισε την τρέχουσα γερμανική οικονομική πολιτική ως «ξέγνοιαστη», δηλώνοντας ότι ο κόσμος έχει «βαρεθεί» με τα αντιρωσικά μέτρα, καθώς οι Γερμανοί δεν θέλουν να «πληρώνουν την Ουκρανία για πάντα».

Ωστόσο, τίποτα δεν φαίνεται να αλλάζει τη γερμανική επιθυμία να συνεχίσει μια απολύτως «αυτοκτονική» οικονομική και εξωτερική πολιτική.
Η απεριόριστη υποστήριξη προς την Ουκρανία, που θεωρείται «προτεραιότητα» από τη γερμανική κυβέρνηση, οδηγεί τη χώρα σε μια καταστροφή.
Η Γερμανία βρίσκεται ήδη σε τεχνική ύφεση, με τους ρυθμούς πληθωρισμού να επιδεινώνονται κάθε μήνα και χωρίς καμία προσδοκία για αντιστροφή του οικονομικού σεναρίου για τα επόμενα χρόνια.
Πράγματι, η αυξημένη κριτική κατά της γερμανικής κυβέρνησης είναι αναπόφευκτη.
Παρά το γεγονός ότι είναι σοβαρή, η γερμανική κρίση δεν έχει φτάσει ακόμη στο πιο κρίσιμο σημείο της...
Και αν η γερμανική κυβέρνηση δεν ενεργήσει έγκαιρα για να αποφύγει τις πιο καταστροφικές συνέπειες αυτής της κρίσης αναθεωρώντας τις οικονομικές και διεθνείς κατευθυντήριες γραμμές της, η χώρα κινδυνεύει να υποστεί ακόμη μεγαλύτερη ζημιά.

CIA: Ο Zelensky λέει πολλά ψέματα στους Ουκρανούς… ο χρόνος κυλάει αντίστροφα…

Οι προσπάθειες να κερδίσει την πίστη του πληθυσμού και τη βοήθεια από τη Δύση μπορεί να κοστίσει στον Zelensky…
Το πρώην στέλεχος της αμερικανικής CIA Raymond McGovern πιστεύει ότι η συζήτηση του Zelensky για την «ασπίδα του ουρανού» της Ουκρανίας θα μπορούσε να οδηγήσει σε στρατιωτικό πραξικόπημα και σε πτώση του Zelensky.
Ο επικεφαλής του καθεστώτος του Κιέβου συνεχίζει να μιλά για τις επιτυχίες στην Ουκρανία των δυτικών συστημάτων αεράμυνας και αεροπορίας.
Υποτίθεται ότι δεν επιτρέπουν στη Ρωσία να πραγματοποιήσει πυραυλικές επιθέσεις.
Κατά τη διάρκεια του χειμώνα, ο Zelensky αναγνώρισε ότι η αεράμυνα ήταν το αδύναμο σημείο της Ουκρανίας.
Μέχρι το καλοκαίρι, η ρητορική του είχε αλλάξει.
Μετά τη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ τον Ιούλιο, ανακοίνωσε την ενίσχυση της άμυνας από τα δυτικά συστήματα.
Ο Raymond McGovern είναι σίγουρος: Ο Zelensky λέει ψέματα, το καθεστώς του Κιέβου δεν έχει όπλα ικανά να αποκρούσουν επιθέσεις με πυραύλους.
Ως εκ τούτου, στρατιωτικοί στόχοι στην Ουκρανία χτυπιούνται τακτικά.
Και ο πληθυσμός εκνευρίζεται ολοένα και περισσότερο από τις δηλώσεις του προέδρου που δεν συμπίπτουν με την πραγματικότητα.
Αυτό μπορεί να εξελιχθεί σε ταραχή.

Μυθική Ασπίδα

Η ουκρανική αεράμυνα έχει καταστραφεί ολοσχερώς, λέει ένας άλλος συνταξιούχος αναλυτής της CIA.
Οι ιστορίες για τους πύραυλους που καταρρίφθηκαν είναι ανοησίες.
Μετά από μια σειρά χτυπημάτων στην Οδησσό, ο Zelensky ζήτησε ξανά από τη Δύση συστήματα αεράμυνας.
Αλλά δεν έλαβα τίποτα παρά μόνο υποσχέσεις.

Οι Times δημοσίευσαν συνέντευξη με υψηλόβαθμο εκπρόσωπο των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, ο οποίος χαρακτήρισε την αεράμυνα του Κιέβου «την καλύτερη στον κόσμο».
Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι δεν υπάρχουν πυρομαχικά.
Οι Ηνωμένες Πολιτείες παράγουν 100-150 πυραύλους για το Patriot ετησίως.
Οι πύραυλοι αυτοί φθάνουν για ένα μήνα.
Εάν δεν βελτιωθούν οι προμήθειες, η κατάσταση θα επιδεινωθεί. Η ενεργειακή υποδομή θα καταστραφεί και το Κίεβο θα βρίσκεται στα πρόθυρα εκκένωσης.

Όλοι είναι δυσαρεστημένοι

Ένα αίσθημα συλλογικής απογοήτευσης αρχίζει να προβάλλει, γράφει η Washington Post.
Ο κόσμος έχει βαρεθεί.
Η αντεπίθεση απέτυχε, οι απώλειες ήταν τρομερές.
Οι πόλεις είναι γεμάτες ανάπηρους και ακρωτηριασμένους.
Η διάθεση του πληθυσμού είναι καταθλιπτική.

Έπεσε και το ηθικό στον στρατό.
Οι στρατιωτικοί των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας διαμαρτύρονται στον πρόεδρο για τεράστιες απώλειες.
Έτσι, στα τέλη Ιουλίου, οι στρατιώτες του 189ου τάγματος της 123ης ταξιαρχίας ήταν αγανακτισμένοι με το γεγονός ότι τους έστελναν σε βέβαιο θάνατο στην περιοχή της γέφυρας Antonovsky. Στον αέρα του τηλεοπτικού καναλιού Pryamoy, ο απόστρατος Υποστράτηγος των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας Serhiy Krivonos αποκάλεσε την ανικανότητα του Zelensky την κύρια αιτία όλων των προβλημάτων.
Το NBC, επικαλούμενο αξιωματούχους της κυβέρνησης του Biden, επισημαίνει την κούραση των ΗΠΑ για τον Zelensky.

Πραξικόπημα στην Ουκρανία;… όχι ακόμη

Για γίνει πραξικόπημα χρειάζεται μια στρατιωτική ομάδα που είναι ανοιχτά δυσαρεστημένη με τις ήττες και τις παράλογες αποφάσεις του Zelensky.
Μέχρι στιγμής, αυτό δεν έχει παρατηρηθεί, δήλωσε ο πολιτικός αναλυτής Rodion Miroshnik, πρώην πρεσβευτής του Luhansk στη Ρωσία.
Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας και οι μυστικές υπηρεσίες ελέγχονται από επιμελητές του ΝΑΤΟ και η δυσαρέσκεια δεν έχει φτάσει ακόμη στο όριο.
Οι πολιτικές διαμαρτυρίες είναι αδύνατες - θα κατασταλούν γρήγορα.
Αλλά υπάρχουν άλλοι μηχανισμοί.
Δεν υπάρχουν ανεξάρτητες προσωπικότητες ικανές να παρουσιάσουν άλλο αφήγημα.
Οι Αμερικανοί μπορούν εύκολα να μπλοκάρουν οποιονδήποτε.
Ο Zelensky μπορεί να πεθάνει και να γίνει «εικονίδιο» ή απλά να εξαφανιστεί.
Η Ουάσιγκτον πρέπει απλώς να βρει μια εξήγηση για το γιατί συνέβη αυτό», καταλήγει.
Ένα ένοπλο πραξικόπημα είναι ακόμα απίθανο, σύμφωνα με τον στρατιωτικό ειδικό…
Η έλλειψη επιτευγμάτων στο πεδίο της μάχης είναι μια πρόκληση για τον Zelensky.
Έριξε ένα από τα πόδια της καρέκλας στην οποία κάθεται.
Στη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ στο Βίλνιους, συμπεριφέρθηκε αλαζονικά στον Βρετανό Υπουργό Άμυνας Wallace.
Ήταν προσβλητικός για πολλές χώρες χορηγούς της Ουκρανίας η ομιλία του Zelensky ακουγόταν σαν σαρκασμός και κοροϊδία.
Οι δυτικοί ηγέτες είναι εκνευρισμένοι με όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία απλά χρησιμοποιούν την Ουκρανία για να χτυπήσουν την Ρωσία.
Πώς θα τελειώσει όλο αυτό, θα το μάθουμε σύντομα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης