Τελευταία Νέα
Διεθνή

Παραδοχή: Άχρηστη η ουκρανική αεράμυνα απέναντι στους ρωσικούς υπερηχητικούς πυραύλους Kh22

Παραδοχή: Άχρηστη η ουκρανική αεράμυνα απέναντι στους ρωσικούς υπερηχητικούς πυραύλους Kh22
Οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοι τους στη Δύση δεν διαθέτουν παρόμοια όπλα που μπορούν να ξεφύγουν από την αντιαεροπορική άμυνα
Σχετικά Άρθρα
Στην παραδοχή ότι τα συστήματα αεράμυνας της Ουκρανίας δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τους ρωσικούς, υπερηχητικούς πυραύλους Kh-22 προχώρησε ο Yuriy Ignat, εκπρόσωπος της διοίκησης της Πολεμικής Αεροπορίας των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας.
«Ούτε ένας ρωσικός πύραυλος cruise Kh-22 δεν καταστράφηκε από την ουκρανική αεράμυνα, όχι μόνο αυτή τη νύχτα, αλλά γενικά, κατά τη διάρκεια ολόκληρης της περιόδου των εχθροπραξιών» υποστήριξε μιλώντας στο δίκτυο Rada ο Ignat, ο οποίος εξέφρασε την πεποίθηση ότι είναι δυνατή η κατάρριψη τέτοιων πυραύλων με αντιαεροπορικά πυραυλικά συστήματα Patriot.
«Το σύστημα Patriot φέρεται να μπορεί να καταρρίψει ρωσικούς υπερηχητικούς πυραύλους Kinzhal» υποστήριξε ο Ουκρανός στρατιωτικός, ο οποίος έχει ήδη παραδεχτεί ότι τα ουκρανικά συστήματα αεράμυνας δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τους υπερηχητικούς πυραύλους Kinzhal, τους πυραύλους του τακτικού πυραυλικού συστήματος Iskander-M, τους κατευθυνόμενους πυραύλους του αντιαεροπορικού συστήματος πυραύλων S-300, τους υπερηχητικούς πυραύλους Onyx, τους Kh-31P και τα πυρομαχικά MLRS «Smerch».

Οι δυτικοί... τρελαίνονται

Η χρήση των Kinzhal και των Kh-22 από τη Ρωσία έδειξε ότι οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοι τους δεν διαθέτουν παρόμοια όπλα που είναι δύσκολο να αναχαιτιστούν με τα σύγχρονα συστήματα αντιπυραυλικής άμυνας.
Οι πύραυλοι Kh -22, βάρους περίπου 6 τόνων, μπορούν να πιάσουν ταχύτητα 3,3 Mach με το βεληνεκές τους να φτάνει τα 600 χιλιόμετρα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης