Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αλλαγή εποχής στην PayPal: Νέος CEO ορίστηκε ο Alex Chriss

Αλλαγή εποχής στην PayPal: Νέος CEO ορίστηκε ο Alex Chriss
Ο Alex Chriss επελέγη από την Paypal ανάμεσα σε 9 υποψηφίους
O νέος CEO που ορίστηκε στην PayPal είναι ο Alex Chriss, διακεκριμένο στέλεχος που μέχρι σήμερα διηύθηνε τον όμιλο χρηματοιοκονομικών λογισμικών Intuit.
Ο Chriss παίρνει την σκυτάλη από τον Dan Schulman, επί μακρόν διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας, που αναμένεται να παραδώσει επίσημα το χαρτοφυλάκιό του στις 27 Σεπτεμβρίου.
«Είμαι περήφανος που παίρνω τη σκυτάλη από τον Dan και είμαι ενθουσιασμένος που έχω την ευκαιρία να συνεργαστώ με την ταλαντούχα και αφοσιωμένη ομάδα του PayPal για να αξιοποιήσω την σπουδαία ιστορία του PayPal και να αξιοποιήσω τις μοναδικές δυνατότητές του να προσφέρει εξαιρετικά προϊόντα και υπηρεσίες σε επιχειρήσεις και καταναλωτές» δήλωσε στα Μέσα ο Chriss σήμερα (14/8).
Εντωμεταξύ, όπως ανακοίνωσε το ΔΣ της Paypal ο Alex Chriss επελέγη ανάμεσα σε 9 υποψηφίους.
Η σχετική διαδικασία επιλογής ξεκίnησε τον Φεβρουάριο και τα μέλη του ΔΣ είπαν ότι ενθουσιάστηκαν από τις ηγετικές ικανότητες που επέδειξε ο Chriss στην προηγούμενη εταιρεία του Intuit, καθώς την οδήγησε σε μία σημαντική συγχώνευση με την πλατφόρμα MailChimp, ύψους 12 δισ. δολαρίων.
Θετική ήταν και η ανταπόκριση των αγορών, καθώς μετά τη γνωστοποίηση της είδησης, η μετοχή της PayPal ενισχύεται κατά 2% στις προ-χρηματιστηριακές συναλλαγές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης