Τελευταία Νέα
Διεθνή

Άκυρη η μονομαχία σε κλουβί Musk και Zuckerberg: «Αν ο Elon σοβαρευτεί, ξέρει που θα με βρει» - «Είσαι κότα»

Άκυρη η μονομαχία σε κλουβί Musk και Zuckerberg: «Αν ο Elon σοβαρευτεί, ξέρει που θα με βρει» - «Είσαι κότα»
Η κόντρα μεταξύ Zuckerberg και Musk φούντωσε όταν ο Zuckerberg κυκλοφόρησε το Threads τον περασμένο μήνα σε μια προσπάθεια να ανταγωνιστεί το X
Σχετικά Άρθρα
(upd) Προς... απογοήτευση πολλών θαυμαστών τους, η πολυαναμενόμενη μονομαχία σε κλουβί μεταξύ των τιτάνων της τεχνολογίας Mark Zuckerberg και Elon Musk... ακυρώνεται. Μάλιστα, ο Zuckerberg κατηγορεί τον Musk για καθυστέρηση στην αναμενόμενη αναμέτρησή τους στο ρινγκ.
«Αν ο Elon σοβαρευτεί ποτέ για μια πραγματική ημερομηνία και μια επίσημη εκδήλωση, ξέρει πώς να επικοινωνήσει μαζί μου. Διαφορετικά, καιρός να προχωρήσουμε», έγραψε ο Zuckerberg την Κυριακή (13/8/2023) στο Meta's Threads. «Θα επικεντρωθώ στον ανταγωνισμό με ανθρώπους που παίρνουν το άθλημα στα σοβαρά».
Ο Musk δεν έμεινε άπραγος, σήκωσε το γάντι και χαρακτήρισε «κότα» τον ανταγωνιστή του!

Τα στελέχη των μέσων κοινωνικής δικτύωσης μιλούν για το ενδεχόμενο ενός αγώνα μεικτών πολεμικών τεχνών από τον Ιούνιο. Αλλά στα τελευταία σχόλιά του για το θέμα, ο Zuckerberg είπε ότι ενώ ήταν έτοιμος να πολεμήσει, ο Musk συνέχιζε να αρνείται.
«Πρότεινα ένα πραγματικό ραντεβού. Η Dana White προσφέρθηκε να κάνει αυτόν τον νόμιμο διαγωνισμό για φιλανθρωπία», έγραψε ο Zuckerberg, αναφερόμενος στην πρόεδρο της εταιρείας Ultimate Fighting Championship με έδρα το Λας Βέγκας.
«Ο Elon δεν θα επιβεβαιώσει μια ημερομηνία, μετά λέει ότι χρειάζεται χειρουργική επέμβαση και τώρα ζητά να κάνει μια εξάσκηση στην αυλή μου», συνέχισε ο διευθύνων σύμβουλος της Meta. Ο Musk υποστήριξε προηγουμένως ότι μπορεί να χρειαστεί χειρουργική επέμβαση πριν πολεμήσει τον αντίπαλό του.
«Αν ο Elon πάρει ποτέ στα σοβαρά μια πραγματική ημερομηνία και μια επίσημη εκδήλωση, ξέρει πώς να επικοινωνήσει μαζί μου. Διαφορετικά, καιρός να προχωρήσουμε. Θα επικεντρωθώ στον ανταγωνισμό με ανθρώπους που παίρνουν το άθλημα στα σοβαρά», κατέληξε ο Zuckerberg.

Η κόντρα

Η κόντρα μεταξύ Zuckerberg και Musk φούντωσε όταν ο Zuckerberg κυκλοφόρησε το Threads τον περασμένο μήνα σε μια προσπάθεια να ανταγωνιστεί το X. Στη συνέχεια, ένας δικηγόρος του Musk έστειλε επιστολή κατηγορώντας τη Meta για κατάχρηση των εμπορικών μυστικών του X και πρόσληψη πρώην υπαλλήλων του Twitter για να στήσει το Threads.
«Είμαι σίγουρος ότι η Γη ανυπομονεί να είναι αποκλειστικά κάτω από τον αντίχειρα του Zuck χωρίς άλλες επιλογές», έγραψε ο Musk πριν από την κυκλοφορία του Threads.
Αμέσως μετά, απαντώντας σε έναν χρήστη του X που αστειεύτηκε ότι ο Zuckerberg εκπαιδεύτηκε στο βραζιλιάνικο μαχητικό άθλημα του jiujitsu, ο Musk απάντησε: «Είμαι έτοιμος για αγώνα κλουβιού».
Ο διευθυντής επικοινωνίας της Meta, Andy Stone, απάντησε στις αναφορές για την επιστολή του δικηγόρου του Musk, σχολιάζοντας στο Threads: «Κανείς στην ομάδα μηχανικών Threads δεν είναι πρώην υπάλληλος του Twitter – δεν είναι κάτι τέτοιο».
Ο Musk και ο Zuckerberg είναι ο δεύτερος και ο 16ος πλουσιότερος άνθρωπος στον πλανήτη, αντίστοιχα, σύμφωνα με την πιο πρόσφατη λίστα με τους δισεκατομμυριούχους του Forbes.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης