Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αμερικανός γερουσιαστής αποκαλύπτει: Η πανδημία του Covid ήταν προσχεδιασμένη από μία ελίτ που πρωταγωνίστησε στο…«Event 201»

Αμερικανός γερουσιαστής αποκαλύπτει: Η πανδημία του Covid ήταν προσχεδιασμένη από μία ελίτ που πρωταγωνίστησε στο…«Event 201»
Το «Event 201» ήταν μία «άσκηση» προσομοίωσης και αφορούσε την εξάπλωση μίας πανδημίας
Για πρώτη φορά ένας Αμερικανός πολιτικός αναγνωρίζει ότι μπορεί να μην ήταν όλα όπως φαίνονται σχετικά με την πανδημία.
Μιλώντας στο Fox Business o Ρεπουμπλικάνος γερουσιαστής Ron Johnson τόνισε ότι ο Covid-19 και η απάντηση στον ιό ήταν «προσχεδιασμένες από μια ελίτ ομάδα ανθρώπων» που διεξήγαγαν το «Event 201» - μια κοινή άσκηση που διεξήχθη από το πανεπιστήμιο John Hopkins, τον Bill και τη Melinda Gates και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF).
Το «Event 201» ήταν μία «άσκηση» προσομοίωσης.
Προέβλεπε την εξάπλωση μιας πανδημίας του κορωνοϊού στη Νότια Αμερική με πάνω από 65 εκατομμύρια θανάτους παγκοσμίως.
Η προσομοίωση κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι εθνικές κυβερνήσεις δεν είναι απόλυτα έτοιμες για μια πανδημία.

Είμαστε σε επικίνδυνο μονοπάτι


«Ακολουθούμε ένα πολύ επικίνδυνο μονοπάτι, αλλά είναι ένα μονοπάτι που χαράσσεται και σχεδιάζεται από μια ελίτ ομάδα που θέλει να πάρει τον απόλυτο έλεγχο της ζωής μας, και αυτό το κάνουν, λίγο-λίγο». είπε ο Johnson ο οποίος συμμετέχει στην Επιτροπή Εσωτερικής Ασφάλειας της Γερουσίας και είναι μέλος της Μόνιμης Υποεπιτροπής Ερευνών της Γερουσίας.
Η δημοσιογράφος του Fox Maria Bartiromo, της οποίας προσκεκλημένος ήταν ο γερουσιαστής σχολίασε: «Είναι εκπληκτικό για μένα ότι η κυβέρνηση δούλευε με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να ενισχύσει τα ψέματα και να καταστείλει την αλήθεια και το έκανε επανειλημμένα.
Μόλις είδαμε την ιστορία του Facebook, τα αρχεία του Twitter, σε όλη τη διαδρομή, κυβερνητικοί αξιωματούχοι από τα CDC, το FBI, τη CIA, εκατοντάδες άνθρωποι σύμφωνα με τους δημοσιογράφους που εργάζονταν στα αρχεία του Twitter, συνεργάστηκαν με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να ενισχύσουν τα ψέματα και να καταπνίξουν την αλήθεια.
Γιατί ο αμερικανικός λαός δεν μπορούσε να γνωρίζει ότι, ξέρετε, υπήρχαν άλλες εναλλακτικές λύσεις για τη θεραπεία του Covid.
Γιατί οι Αμερικανοί δεν μπορούν να γνωρίζουν ότι υπήρχαν παρενέργειες με το εμβόλιο;»

Όλα προσχεδιασμένα από μία ισχυρή ελίτ

Ο Johnson απάντησε: «Όλα αυτά είναι προσχεδιασμένα από μια ελίτ, γι' αυτό μιλάω, το Event 201, που έγινε στα τέλη του 2019, προτού μάθουμε οι υπόλοιποι για την πανδημία. Και πάλι -- αυτό είναι πολύ ανησυχητικό για το τι συμβαίνει, τι συνεχίζει να σχεδιάζεται για την απώλεια της ελευθερίας μας».
«Πρέπει να τεθεί και αυτό στη συζήτηση, δυστυχώς, πολύ λίγοι άνθρωποι ακόμη και στο Κογκρέσο είναι πρόθυμοι να το εξετάσουν.
Όλοι έδωσαν ώθηση στο εμβόλιο, δεν θέλουν να γνωρίζουν το γεγονός ότι τα εμβόλια μπορεί να έχουν προκαλέσει παρενέργειες, βλάβες ή θανάτους, τόσοι πολλοί άνθρωποι απλά δεν θέλουν να παραδεχτούν ότι έκαναν λάθος και θα κάνουν ό,τι μπορούν για να βεβαιωθούν πως δεν θα αποδεχθεί λάθος», σημείωσε ο γερουσιαστής για να καταλήξει: «Είμαστε αντιμέτωποι με μια πολύ ισχυρή ομάδα ανθρώπων εδώ».
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης