Τελευταία Νέα
Διεθνή

Επιμένουν οι Κροάτες: Ζητούν δίκαιη μεταχείριση των 105 οπαδών που προφυλακίστηκαν στην Ελλάδα

Επιμένουν οι Κροάτες: Ζητούν δίκαιη μεταχείριση των 105 οπαδών που προφυλακίστηκαν στην Ελλάδα
Aντιπροσωπεία γονέων των Κροατών συλληφθέντων συναντήθηκε με εκπροσώπους του υπουργείου Εξωτερικών της Κροατίας προκειμένου να ενημερωθούν για επαφές που έχουν γίνει με την ελληνική κυβέρνησ
Σχετικά Άρθρα
Τι ανησυχίες των Κροατών για τις μαζικές προφυλακίσεις μετέφερε ο υπουργός Εξωτερικών της Κροατίας Gordan Grlić-Radman σε τηλεφωνικής επικοινωνία που είχε με τον Έλληνα ομόλογό του, Γιώργο Γεραπετρίτη.
Σύμφωνα με το κροατικό υπουργείο Εξωτερικών, ο «Gordan Grlić-Radman είχε και σήμερα (13/8/2023) το πρωί τηλεφωνική επικοινωνία με τον Έλληνα ομόλογο του, Γιώργο Γεραπετρίτη, μεταφέροντας τις ανησυχίες των Κροατών πολιτών, αλλά και τη σημασία της δίκαιης μεταχείρισης των κρατουμένων οπαδών».
Στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται ακόμη πως «από την πρώτη στιγμή παρέχεται στήριξη στους κρατουμένους και ότι η κροατική διπλωματία έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για τις συνθήκες κράτησης και την ασφάλειά τους».
Αξίζει να σημειωθεί ότι αντιπροσωπεία γονέων των Κροατών συλληφθέντων συναντήθηκε με εκπροσώπους του υπουργείου Εξωτερικών της Κροατίας προκειμένου να ενημερωθούν για επαφές που έχουν γίνει με την ελληνική κυβέρνηση. www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης