Τελευταία Νέα
Διεθνή

To NATO ζήλεψε το θρυλικό Kalashnikov– Το νέο AK-19 παρουσίασε η εταιρεία

To NATO ζήλεψε το θρυλικό Kalashnikov– Το νέο AK-19 παρουσίασε η εταιρεία
Το τουφέκι εφόδου AK-19 παρουσιάστηκε από την Kalashnikov κατά τη διάρκεια της έκθεσης ARMY-2020 στη Μόσχα
Η θρυλική αμυντική βιομηχανία Kalashnikov ανέπτυξε μια συντομευμένη έκδοση του επιθετικού τυφεκίου AK-19 που θα είναι για φυσίγγια του ΝΑΤΟ, ανέφερε δημοσίευμα του Sputnik την Κυριακή 13 Αυγούστου 2023.
Η compact έκδοση παρουσιάζεται στο εκθεσιακό κέντρο της εταιρείας.
Μπορεί να εκτοξεύσει φυσίγγια 5,56×45 mm, τα οποία έχουν υιοθετηθεί ως τυπικό φυσίγγιο για τυφέκια στις χώρες του ΝΑΤΟ.
Η εταιρεία σχεδίασε το AK-19, μια παραλλαγή του επιθετικού τουφέκι AK-12, το οποίο εκτοξεύει φυσίγγια του ΝΑΤΟ το 2020.
Το 2021, η Ρωσία υπέγραψε τα πρώτα συμβόλαια εξαγωγής για τις προμήθειες αυτών των τυφεκίων. Πέρυσι, το όπλο τέθηκε σε σειρά παραγωγής.
Το νέο όπλο αποκαλύφθηκε στο φόρουμ ARMY-2023, με την κύρια εκδήλωση να έχει προγραμματιστεί να ανοίξει τη Δευτέρα 14 Αυγούστου και να διαρκέσει έως τις 20 Αυγούστου.
Το ολοκαίνουργιο τουφέκι ελεύθερου σκοπευτή της Ρωσίας, το οποίο δοκιμάζεται επί του παρόντος από τα αερομεταφερόμενα στρατεύματα, πρόκειται να τεθεί σε υπηρεσία ήδη από το επόμενο έτος, ανέφεραν τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης την Παρασκευή - Sputnik International, 1920, 06.03.2023
Greed Takes Over Reason in the New AK-12 of the 2023 Edition | Defense  Express
Το Διεθνές Στρατιωτικό-Τεχνικό Φόρουμ ARMY-2023 πραγματοποιείται σε τρεις τοποθεσίες στην περιοχή της Μόσχας: το Patriot Expo Center, την αεροπορική βάση Kubinka και τα πεδία εκπαίδευσης Alabino.
Η ετήσια εκδήλωση διοργανώνεται από το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας και περιλαμβάνει εκθέσεις όπλων, σεμινάρια, συμπόσια και εργαστήρια που σχετίζονται με στρατιωτικές υποθέσεις.
Το forum ARMY-2023 φιλοξενεί σχεδόν 1.500 εκθέτες και το παρακολουθούν 85 επίσημες αντιπροσωπείες, με πάνω από 350 κομμάτια στρατιωτικού υλικού να εκτίθενται.
Photo «Expotechnostraz-2023» || Kalashnikov Concern JSC

To νέο ΑΚ-19 θα είναι τοσο δημοφιλές όσο το αυθεντικό;
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης